Top service
snelle levering
!?
Reactie Just Carpets:
Beste Ronald,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!
snelle levering
!?
Beste Ronald,
Snelheid en kwaliteit
Houden zo
Beste Dirk,
Veel plezier met je bestelling.
Mooie stevige matten met een persoonlijke touch
Maatvoering of afbeelding van de mat op de site laten zien.
Beste Herald,
Veel plezier met je bestelling.
Geleverd volgens afspraak, snelle klantenservice.
Beste Jan,
Veel plezier met je bestelling.
Veel keuze en degelijke info
De AW matten zijn wat licht, maar degelijk voor tussenseizoen
Beste DP,
Veel plezier met je bestelling.
Duidelijke website en hoge kwaliteit
Beste Thomas,
prima mat
past niet goed en bevestiging ontbreekt. Dit word niet vermeld op de site
Beste Gerben,
Bedankt voor je bericht.
Wat jammer dat je teleurgesteld bent in ons. We zijn erg benieuwd wat er beter kan. Je kunt contact opnemen via vragen@justcarpets.nl
Just Carpets
logistiek
Verhouding prijs/kwaliteit aanpassen.
Beste M.C.,
Veel plezier met je bestelling.
Kwaliteit, website om te bestellen.
Ik weet er géén.
Beste Harald,