Snelle en goede aflevering
Reactie Just Carpets:
Beste Bogerd,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!
Snelle en goede aflevering
Beste Bogerd,
preciese maatvoering
Beste Hans,
Veel plezier met je bestelling.
Mooie en goed passende producten en mocht er toch iets niet goed zijn, dan regelen ze dat direct en passend.
Beste Martijn,
Veel plezier met je bestelling.
Mooi afgewerkt en snel geleverd
Beste Jacqueline,
Perfecte maten voor mijn BMW E88
Alles tiptop
Beste Grace,
Veel plezier met je bestelling.
Snelle levering en ze passen goed.
Alleen vind ik het jammer dat je bij UPS geen kans hebt om de tijd te veranderen maar dat ligt schijnbaar bij jullie Just carpet dat hadden jullie moeten aan vinken.
Misschien is daar wat aan...
Beste Tanja,
Levertijd correct