Jelle

Matten ontvangen, auto en kofferbak. In de twee matten aan de voorzijde zitten de bevestigingsringen verkeerd in de mat gemonteerd. Contact opgenomen met de klantenservice, reactie vrij vlot; ik... Matten ontvangen, auto en kofferbak. In de twee matten aan de voorzijde zitten de bevestigingsringen verkeerd in de mat gemonteerd. Contact opgenomen met de klantenservice, reactie vrij vlot; ik moest de ringen zelf maar er uit gaan wrikken met gereedschap of kapotslaan met een hamer om dan zelf er maar nieuwe in te zetten welke ik per post zou ontvangen. Ik heb gereageerd dat ik niet wenselijk vind voor op maat gemaakte matten en vroeg dan ook wanneer de nieuwe ringen binnen komen. Hier helemaal geen reactie meer op gehad, normaal is een reactie binnen enkele uren, nu na 24 uur nog geen tegenbericht. Teleurstellend. Hopelijk komt Just Carpets alsnog met een vlotte oplossing!

Matten zijn mooi, passen alleen niet (bevestigingsringen verkeerd geplaatst)

Communicatie, juiste producten leveren

Nicile

Goede website, snelle levering, echter de maat van de bestuurdersmat klopt helaas niet: bevestiging zit te dicht bij elkaar waardoor de mat maar op 1 punt vastgezet kan. De matten zijn verder prima,... Goede website, snelle levering, echter de maat van de bestuurdersmat klopt helaas niet: bevestiging zit te dicht bij elkaar waardoor de mat maar op 1 punt vastgezet kan. De matten zijn verder prima, goede kwaliteit en mooi afgewerkt.

Duidelijke site

Geef een optie waarbij de klant de afstand tussen de bevestigingspunten kan aangeven ipv bouwjaar auto, dan past de mat wel.

Nicole

Zeer goed.
er was 1 mat die niet helemaal paste, dit in mijn vorige review gezet. Hierop heeft de klantenservice contact opgenomen en oplossing voor gevonden. Super service!

duidelijke site

afmetingen tussen de bevestigingspunten vermelden en/of door de klant laten maten

Dank je Nicole.
Super fijn dat we het konden oplossen;-)

Hans Metz

Mooie mat past perfect

Goede productinformatie

Auto Informatie niet geheel correct waardoor in eerste instantie de verkeerde mat geleverd werd. Prima gecorrigeerd.

Reactie Just Carpets:

Dank je wel Hans voor de mooie review!

Rene

Helaas pasten de matten voor mijn Audi 100 niet maar het is netjes opgelost

reactie op mail

Reactie Just Carpets:

Dank je wel Rene, fijn dat we het goed konden oplossen voor je!

Janna

Ric

Mooi product

Kwaliteit

Beste Ric,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!
Veel plezier met je bestelling.

Peter van Weegen

Snelle levering, past werkelijk perfect

Perfecte pasvorm

Zou het niet weten

Beste Peter.
Bedankt voor de mooie review!

bloemen en planten claesen emiel

Correcte en snelle afhandeling

helemaal zoals gewenst geleverd

nog meer keuzemogelijkheden qua personalisering bedrukking matten en bijkomend voetstuk

Bedankt voor de review!

Ligthart

Duidelijke website en snelle levering, tegen nette prijs!!

Duidelijke site

Reactie Just Carpets:

Dank je wel Ligthart Voor de goede review!