Goede ervaring
Dank je wel!
Kwaliteitsproduct wat precies past
Beste Erlend.
Dank je wel!
Product komt aan zoals beloofd
Beste Ruth,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!
snelle levering
Beste Beacar.
Bedankt voor de mooie review!
Snelle levering.
Niet
Beste Wilma,
Mooie kwaliteit
Duidelijker aan geven dat het logo maar op een mat komt.
Beste John,
Veel plezier met je bestelling.
Goede service, netjes op tijd, goed product
Beste Martin,
Veel plezier met je bestelling.
Makkelijk om via de website de juiste matten te vinden op merk, kwaliteit en afwerking is uitmuntend, de personalisering is uitstekend afgewerkt.
Beste D. Rosier,
Kwaliteit
Beste Stevic,
Veel plezier met je bestelling.
Gemakkelijke begeleide keuze op de website middels keuze op kenteken. Vlotte levering die goed was te volgen via track & Trace
Geen negatieve punten tegengekomen
Beste Joop,
Veel plezier met je bestelling.
makkelijke zoekfunctie, duidelijk te vinden
ik ben tevreden met de levering.
Beste Wilma,