Super goed
Duidelijkheid voor je matten te bestellen snel geleverd en kwalitatief van zeer hoog niveau. Dus top bedrijf
Reactie Just Carpets:
Beste Roel.
Bedankt voor je goede review. Super!
Beste Roel.
Bedankt voor je goede review. Super!
uitstellen van +/- één week om te antwoorden, en dan zeggen dat je ze mag terug sturen ; Nog steeds geen retour instructies of info gekregen
veel, hoor
Beste Robert,
Wat jammer te lezen dat je teleurgesteld in ons bent. Onze kofferbakmat voor de F-pace voorziet inderdaad enkel de vlakke oppervlakte. We hebben een retourlabel naar je opgestuurd....
Geen reactie
Had de verkeerde besteld dus het was niet duidelijk genoeg
Beste klant,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!
Kwaliteit geleverd product
De levering lied lang op zich wachten.
Beste Fam. Vermeij,
Mooi product, goede service
duiding op de site van het type auto
Beste Ron,
Hartstikke bedankt voor de review en tip. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!
Goede kwaliteit
Beste John,
Kwaliteit
Levertijd is erg lang
Beste Erwin,
duidelijke website snel eenvoudig
de aflevering door ups was niet optiaal
Beste Hermsen,
Afspraak is afspraak
Beste Anske,
Veel plezier met je bestelling.
De website die je snel leidt naar waar je zijn moet. Snelle levering. Uitstekende kwaliteit voor een billijke prijs.
Beste Hepke,