Sjaak S.

Heel positief

Prima kwaliteit matten. De haksstukken beschermen goed tegen slijtage. Werden binnen een paar dagen geleverd.

Beste Sjaak,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!

A1golfkatvrthuur

Zeer vlotte aflevering en prima product

Snelle aflevering

Beste klant,

Patrick

Heb matten besteld levertijd 5 dagen maar naar ruim 2 weken nog steeds niks ontvangen, na telefonisch contact zouden ze binnen 2 dagen verstuurd worden maar je raad het al nog steeds niks!! Ook... Heb matten besteld levertijd 5 dagen maar naar ruim 2 weken nog steeds niks ontvangen, na telefonisch contact zouden ze binnen 2 dagen verstuurd worden maar je raad het al nog steeds niks!! Ook word je nergens van op de hoogte gehouden.

Geen!

Alles!

Beste Patrick,
Wat jammer te lezen dat je teleurgesteld in ons bent. We willen graag met je meekijken of wij nog wat voor je kunnen betekenen.
Zou je je klacht willen mailen naar...
Beste Patrick,
Zou je je klacht willen mailen naar vragen@justcarpets.nl?

J.Rouleaux

Goede website.
Met duidelijke foto's.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Iets sneller reageren als een bestelling wat langer gaat duren!

Beste J. Rouleaux,

Rijschool Keizerstad

Kwaliteit is beter dan Orgineel

Snelle levering, duidelijke website

Beste Rijschool Keizerstad,

Corione

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Uitgebreide keuzemogelijkheden tijdens bestelproces.

De Saxony matten zijn helaas maar in 1 kleur leverbaar

Beste Corione,

WD

(Bewerkt)

Heb matten besteld met logo voor een Opel mokka.. heb voor de productie nog twee maal telefonisch contact gehad met de telefoniste die nog het een en ander zou regelen.
Krijg ik de matten...
Krijg ik de matten binnen zonder vooraf hier over bericht te krijgen,, ik dacht ja fijn ze zijn er ,,, pak ik ze uit en een grote teleurstelling het logo wat ik erbij op besteld hebt niet aanwezig…. En nu Just Carpet ???? Ben echt teleurgesteld

Het heeft even geduurd maar alles netjes opgelost mooie matten
Voor iedereen een aanrader

Goede service

Beste WD,
Wat jammer om te lezen dat je de matten zonder logo hebt ontvangen. Fijn om te lezen dat dit wel is opgelost.

Jasper

Ik zocht een nieuwe, stevige kofferbakmat en die heb ik hier gevonden. Prima mat en past perfect!

Mat is perfect op maat, en fijn ook hoe de status van het bestelproces op de website is te volgen.

Geen idee, tot nu toe geen.

Beste Jasper.
Goed te horen, bedankt voor de review.

Willy

Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering.

Mooi afgewerkt.

Kan niet verbeteren!