Wouter

In 1 woord: TOP!! Echt heel mooi gemaakt, super kwaliteit en pasvorm en sportieve uitstraling door de dubbele stiksels en tekst.

Beste Wouter,
Hartstikke bedankt voor de leuke review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!

Patricia

Mooie matten

Op maat gemaakt en goede opties om te customizen

Beste Patricia,
Bedankt voor je compliment!
Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor.

Benjamin.brulmans

Uitstekend

Goede matjes

Beste Benjamin,

Herman

Betrouwbaar

Beste Herman,
Bedankt voor je compliment.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Dit waarderen wij enorm.

Aad

Kwaliteit

Beste Aad,
Bedankt voor de review. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!

Hugo

Komen hun afspraken qua bestelling en levering keurig na.

Zeer betrouwbare website.

Wat mooi zou zijn dat je ook alleen een automat voor de chauffeurs plek zou kunnen bestellen. Want die slijten het meest. Bespaart driematten maken die toch niet worden gebruikt en het milieu.

Beste Hugo.
Bedankt voor de review en de tip. Fijn dat we je blij hebben kunnen maken met onze service!

Ferry

Perfect

Snelle levering en de kwaliteit van de inlegkapitaal voor mijn VW was zeer goed, nog dikkere kwaliteit dan de originele vw inlegmatten en3 keer zo goedkoop. Paste ook precies

Niets, was helemaal prima

Beste Ferry,

Dennis

Goede survice . Mooie kwaliteit matten

Kofferbak mat . Was iets kleiner . Als het origineel

Beste Dennis,
Bedankt voor je compliment.

particulier

Correct afgeleverd en de mat past perfect

snel en goed

Beste klant,

Vincent Pover

Helemaal prima

Duidelijker aangeven mbt set matten,heb voor mijn Volkswagen Multivan de luxe mat Saxony besteld met stiksels,op de foto in het menu doet het denken dat je een complete set krijgt(dus ook een mat... Duidelijker aangeven mbt set matten,heb voor mijn Volkswagen Multivan de luxe mat Saxony besteld met stiksels,op de foto in het menu doet het denken dat je een complete set krijgt(dus ook een mat voor achter)dat is dus niet zo,dit is erg jammer en teleurstellend te benoemen

Beste Vincent,
Bedankt voor je review,
Wat jammer dat je dacht dat je een gehele set kreeg.
Beste Vincent,
Bedankt voor je review,
Wat jammer dat je dacht dat je een gehele set kreeg.
Op de website hebben we bij elke type auto een afbeelding van de pasvorm toegevoegd. Hierop kun je zien hoeveel matten je ontvangt en wat precies de pasvorm is van de matten. Bij twijfel kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.