Sven

Prima product snel geleverd

Snel geleverd en mooi product

Nvt

Berry van Bruchem

Ik heb gepersonaliseerde matten voor mijn auto besteld. Deze werden al na 3 dagen bezorgd. Dus supersnel.
De website is overzichtelijk en informatief. Je wordt snel naar het juiste product geleid. De kwaliteit van de matten is prima, net als de pasvorm.

Website, leverings snelheid, kwaliteit

Ad Vissers

Gewoonweg TOP!

Zeer goed product, perfecte pasvorm en snelle levering tegen een goede prijs!

Adri Stormbroek

Ik heb een heel goede ervaring met Just Carpets. Ik had de verkeerde automatten besteld doordat dit niet in de order geheel duidelijk naar voren kwam. De matten heb ik retour kunnen sturen en gelijk... Ik heb een heel goede ervaring met Just Carpets. Ik had de verkeerde automatten besteld doordat dit niet in de order geheel duidelijk naar voren kwam. De matten heb ik retour kunnen sturen en gelijk hebben zij de juiste matten weer aan mij opgestuurd.

Juiste en snelle afhandeling verkeerde bestelling.

In order dient ook het soort sluiting van de matten te staan zodat je dit nog kan controleren.

Douwe Wagenaar

Gekregen wat we hadden besteld, prima kwaliteit en snel geleverd.

Kwaliteit en levertijd.

Geen jo

Eric Van der wekken

Top product

Duidelijk

Deborah van Ansoms Tax Accountants

Super tevreden! Professonele aanpak en de matten zijn heel kwalitatief en mooi.

Professionele uitstraling en goede informatie na de bestelling

James

Duidelijk website. Eerste indruk- product is van een goede kwaliteit (12mm dik velours).

Simpel bestel process.

Zou fijn als er meerdere bezorgingsopties worden. Om bestelling bij een andere adres of afhaalpunt te regelen moet je nu een account maken met de bezorger. Het is niet altijd handig om een grote... Zou fijn als er meerdere bezorgingsopties worden. Om bestelling bij een andere adres of afhaalpunt te regelen moet je nu een account maken met de bezorger. Het is niet altijd handig om een grote pakket buiten de voordeur achter te laten.

Tuinonderhoud Noel Patrick

Bij plaatsing in mijn voertuig sprongen de sluitingen uit elkaar met gevolg dat ik ze heb moeten plakken met super glue voorlopig probleem opgelost

Reactie Just Carpets:

Beste Patrick,
Beste Patrick,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Vervelend om te horen dat de bevestigingen niet goed waren. Ik weet niet of je al contact met onze klantenservice hebt opgenomen? We kunnen namelijk nieuwe bevestigingen naar je opsturen. Je kunt een mail sturen naar vragen@justcarpets.nl dan helpen we je uiteraard graag verder mocht je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Axel

Top service!