C.A.M. VAN DE VEN

DUIDELIJKE INFO, GEMAKKELIJK KEUZEPROCES, SNELLE AFHANDELING, EXACTE MATEN DUS PASSEND

DUIDELIJKE INFO, GEMAKKELIJK KEUZEPROCES (INCL FOTO'S DIVERSE TYPES/ UITVOERINGEN AUTO

GEEN

Kees Vd Bergh

Duidelijke website en goed product

NVT

Sem Egberink

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

De matten zijn strak gelijnd, zien er echt heel mooi uit en precies wat ik wilde

Misschien nog vragen of er bevestigings gaten in de auto zitten (zo niet dan hoeven er ook geen gaten in de mat).

Frank

Zoals steeds weer matten van een uitstekende kwaliteit!

Goede Customer Service

Joris

Zeer mooie matten en duidelijke website.

Wij hebben de duurste matten gekocht maar zo zien ze er ook uit. Zeer mooie dikke kwaliteit vloermatten. Super goede pasvorm. Dubbele stiksels genomen. Wij zijn er blij mee.

Beima

Pracht mat, maar de maat klopt niet, blijkbaar toch ander model. Peugeot expert 2015

Mooie kwaliteit, degelijk

Maten kloppen niet precies, ook al heb ik juiste bouwjaar en model opgegeven....

Reactie Just Carpets:

Beste,
Beste,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de mat niet helemaal past. Zou je contact op willen nemen met vragen@justcarpets.nl? Dan kunnen we kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen.

Guy RGS

Alles zeer correct verlopen. Zeer mooie afgewerkte mat en met exacte maten! Paste perfect.

Kwaliteit

Misschien de echte foto volgens merk op de website.

MarcaSZ

Snelle reactie, bij vertraging levering goede en duidelijke communicatie .

zoals boven beschreven

n.v.t.

Marc

Prima ervaring. Snelle levering. Prima kwaliteit matten. Past ook perfect in de auto. Dus ik ben zeer tevreden!

Goede pasvorm. Prima kwaliteit.

Chris Roos Hoefgeest

Erg mooie matten, aangenaam verrast

Grote keuze

Geen, langere levertijd keurig doorgeven