ARIE

Mooie matten passen perfect, tekst kleur precies goed voor mij Captur..

Netjes afgewerkt.

Een beetje sneller leveren

Van Hummelen Daniel

Mooie tapijtjes mooi afgewerkt to
Wel te late levering maar op tijd geinformeert en mooi opgelost met een compensatie

Informatie tevredenheid naar de klant

Levering termijn

Brian R

Hartstikke tevreden

Top kwaliteit, overzichtelijk, makkelijk te customizen

Ali

Mooie matten maar iets vertraagde levering en slecht UPS bezorger diensten

Goede kwaliteit

Andere bezorger diensten gebruiken

Cor

Zeer tevreden over bedrijf, levertijd en kwaliteit prijsverhoging.

Kwaliteit, prijs en informatie verstrekking na bestelling.

Zo doorgaan.

Amin Idris

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met www.justcarpets.nl. Ik heb onlangs matten voor mijn auto en een kofferbakmat gekocht en alles past perfect en is van zeer goede kwaliteit. De website was... Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met www.justcarpets.nl. Ik heb onlangs matten voor mijn auto en een kofferbakmat gekocht en alles past perfect en is van zeer goede kwaliteit. De website was gemakkelijk te navigeren en het bestelproces was eenvoudig en efficiënt. Ik waardeer ook de snelle reactietijd op mijn vragen via e-mail. Het personeel was zeer behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen snel en grondig. Ik zou www.justcarpets.nl ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige automatten en uitstekende klantenservice. Dank u wel voor de geweldige ervaring!

Goede kwaliteit, snelle reactie op mijn email met vragen

Vermeld dat er diverse extra's te kiezen zijn, zoals een logo op de mat of stiksels in een bepaalde kleur. Het kan zijn dat ik deze opties niet gezien heb omdat ik de goedkoopste uitvoering heb... Vermeld dat er diverse extra's te kiezen zijn, zoals een logo op de mat of stiksels in een bepaalde kleur. Het kan zijn dat ik deze opties niet gezien heb omdat ik de goedkoopste uitvoering heb aangeklikt. Het kan zijn dat met de duurdere uitvoeringen deze opties wel te zien zijn. Maar dan nog zou het goed zijn om ook bij de goedkopere uitvoering aan te geven dat de duurdere uitvoering deze opties heeft.

kitty maas

Snelle levering en tekst mooi gemaakt op de automat

tekst mooi op de mat

niks alles ok

Breusegem

Vlotte service en levering

Alles zeer goed.

Robby De Lausnay

Goeie service

Genoeg info over de bestelling als deze wat later opgestuurdoest worden

Geen tips

Joycedpp