Duidelijke foto's en juiste prijs
Snelle verzending
Snelle verzending
?
Internet
Dat ze zelfte dag mee geven .
Niets
Van internet
Beste Barry, bedankt voor de positieve beoordeling. Vandaag besteld is morgen in huis. Heel veel plezier ervan. ~Jeremy
Snelle service
Marktplaats
Beste Linda, bedankt voor de positieve beoordeling. Tevreden klanten daar doen we het voor. Heel veel plezier met jouw aankoop. ~Jeremy
Proces en aandacht
Nvt
Internet
Peter, bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Heel veel plezier met jouw aankoop. ~Jeremy
Bij specifieke vragen worden deze zeer snel af gehandeld en daar waar nodig met detail foto’s verduidelijkt
Artikel werd keurig en eerder dan verwacht afgeleverd
Gegeven...
Internet
Beste Roel, bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Klantenservice staat bij ons vooraan. Bij vragen reageren we altijd snel en bij eventueel extra foto's van een product uiteraard ook. Heel veel...
Snelle verzending, mooi ingepakt
Marktplaats
Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We proberen altijd de volgende dat te leveren en natuurlijk is iedere bestelling een cadeautje om uit te pakken. Heel veel plezier er van. ~Jeremy
Snelle levering, netjes verpakt
Beste Rita, Bedankt voor de review. Heel veel plezier met jouw aankoop. ~Jeremy
Vandaag besteld,morgen in huis....
Niets aan te merken...
Internet
Beste Katty, bedankt voor de review. Voor 16.00 uur besteld is doorgaans de volgende dag al in huis. Heel veel plezier er van. ~Jeremy
Aandacht voor quality.
Als het een cadeau is het bonnetje graag apart houden van het cadeau.
Internet
Badenk voor jouw 5 sterren beoordeling. Veel plezier met jouw aankopen. Tot een volgende keer. ~Jeremy