Tevreden met jouw aankoop
9.6/10
9.6/10

Alex Martens

Zeer goed bedrijf, mooie web-site, en artikelen precies zoals op de foto’s.
Wat je ziet, krijg je ook echt.
Heel mooi verpakt, zeker als je het als cadeau wil geven.
Er zaten zelfs...
Zeer goed bedrijf, mooie web-site, en artikelen precies zoals op de foto’s.
Wat je ziet, krijg je ook echt.
Heel mooi verpakt, zeker als je het als cadeau wil geven.
Er zaten zelfs kleine attenties bij ( chocolade letter en lekkere snoepjes).

Een bedrijf dat weet waar het mee bezig is, wij kopen hier zeker vaker.

Internet

B.Iken

Na een bestelling een snelle service vanuit Hengelo, de volgende dag op Goeree-Overflakkee. 1-2-3 geld overmaken via IDeal is erg makkelijk maar wel even wennen voor deze pensionado van bijna 72... Na een bestelling een snelle service vanuit Hengelo, de volgende dag op Goeree-Overflakkee. 1-2-3 geld overmaken via IDeal is erg makkelijk maar wel even wennen voor deze pensionado van bijna 72 jaar jong. Na telefonisch onderhoud is dat allemaal goed gekomen. En een dubbele verrassing toen het pakketje binnen kwam. Origineel, ludiek en zeer zeker klantgericht. Een top aanbeveling.

Service en klantgerichtheid.

Voor de ouderen IDeal om mee te leren omgaan. Zeker als iemand geen mobiele telefoon heeft.

Zoekmachine Google.

A van der Weijden

Heel blij mee

Snelle levering, beeldig verpakt.

Waar ken je ons van?

Zoeken op internet naar moeilijk te verkrijgen zilveren bedel

Akshay Lachman

Het was de eerste keer, maar niet de laatste keer. Snelle levering en goede service!

Nette website, goede service en snelle levering!

Lichte beschadigingen, gebruikersporen iets beter weergeven, bijvoorbeeld in de tekstbeschrijving dit door te verwijzen.

Op het internet

Alex

Heel erg mooi verpakt. snelle service. p.s., bedankt voor de Chocolade :)

product zoals omschreven, snelle service, mooi verpakt

marktplaats

Bertus De Boer

Hele goede service ervaren. Na bestelling van halsketting bleek deze niet leverbaar. Kreeg een voorstel van andere (duurdere) ketting voor zelfde prijs. Geaccepteerd en vervolgens de volgende dag in... Hele goede service ervaren. Na bestelling van halsketting bleek deze niet leverbaar. Kreeg een voorstel van andere (duurdere) ketting voor zelfde prijs. Geaccepteerd en vervolgens de volgende dag in een prachtig verzorgd pakketje thuis ontvangen
Vooraf dacht ik nog moet ik dat wel online bestellen maar ze hebben m’n twijfels volledig weggenomen. Met 1 woord : SUPER.

Geen verbeterpunt

Marktplaats

Daphne De Wild

Keurige snelle service

Snelle service, pakketje zag er goed verzorgd uit.

Marktplaats

Gert-Jan De Rooy

Mooi verpakt en snel verzonden

Je krijgt het zoals het getoond wordt.

Internet

Scipio Schoenmaker

Goede ervaring

Communicatie ging snel en duidelijk

Toevoegen van betaling met credit card

Chrono24

Sandra

Mijn eerste aankoop hier, en supertevreden😃

Artikel precies zoals foto’s aangeven, veel informatie vermeld over het item

Als het zou kunnen/mogen: iets meer info over de herkomst vh sieraad of door wie het gedragen is (anoniem omschreven). Ik vind juist de charme vh pre owned zo boeiend.

Google

Reactie Juweelwinkel:

Fijn om te horen dat je super tevreden bent Sandra! Helaas kunnen wij geen informatie delen over wie het sieraad heeft gedragen. Ook zijn er zoveel verhalen rondom elk sieraad dat het voor ons niet... Fijn om te horen dat je super tevreden bent Sandra! Helaas kunnen wij geen informatie delen over wie het sieraad heeft gedragen. Ook zijn er zoveel verhalen rondom elk sieraad dat het voor ons niet overzichtelijk is.
Wij proberen wel vaak te kijken naar een tijdperk of kunststroming, ook kijken we ernaar of het sieraad een edelsteen heeft en zetten wij er hier een verhaal erover bij.
~ Louisa