Louis de Vries

Besteld horloge ws transportschade opgelopen

mocht het horloge na zichttermijn alsnog terugsturen ivm vakantie na overleg,volgens juwelierswebshop voldeed het horloge niet aan de retourvoorwaarden wegens beschadigde band,het horloge is naar... mocht het horloge na zichttermijn alsnog terugsturen ivm vakantie na overleg,volgens juwelierswebshop voldeed het horloge niet aan de retourvoorwaarden wegens beschadigde band,het horloge is naar mij teruggestuurd.Na overleg zijn we netjes overeengekomen dat ik het horloge kon omruilen en het restbedrag teruggestort zou krijgen.

Jammer dat het eerstbestelde artikel zonder overleg terug is gestuurd,na wat mails hebben we het netjes kunnen regelen.

J.M. de Jonge

Correcte afhandeling, snelle levering (i.d.d. de volgende dag) en wanneer dit niet mogelijk is (uitzondering) wordt contact opgenomen.

Klantgerichtheid; maken waar wat zij beloven; correcte afhandeling; snelle levering.

n.v.t.

Reactie JuweliersWebshop.nl:

Bedankt voor uw positieve review!

Yvonne

Veel keus en snelle levering

Veel keus Sparkling jewels en snelle veilige levering doordat het product alleen maar in handen van koper mag worden gegeven.

Troll beads

Keurig verpakt. En zeer klant vriendelijk

Op tijd alles zoals beschreven

Nvt

M. Michiels

Vlug geleverd,goed verpakt, top.

Horloge zag in het echt wel kleiner uit als op de website.

Foto,s maken met horloge aan de pols.

Van Esch

Zeer tevreden

Tijdige levering. Kwaliteitsproduct.

Justine

Mooi afgeleverd met cadeau verpakking er bij

Netjes ingepakt en op tijd gekergen

devries

(Bewerkt)

Horloge gekocht waar bijna onzichtbare krasjes op de band zaten die ik niet heb gezien , wilde het ongedragen retourneren omdat het niet paste, een smartwatch van bijna 500 euro, krijg na een week... Horloge gekocht waar bijna onzichtbare krasjes op de band zaten die ik niet heb gezien , wilde het ongedragen retourneren omdat het niet paste, een smartwatch van bijna 500 euro, krijg na een week een mail nadat ik heb gevraagd heb, hallo jullie hebben het al een week retour, pas daarna een mail, u hebt het beschadigd, we nemen het niet terug, na heen en weer gemail en dat ik de band vergoedt voor 75 euro akkoord gegaan wat moet je anders en een ander horloge citizen uitgezocht, en het overig bedrag terug gekregen, wat moet je anders... bewijs hadden we niet toch opgelost na een maand!

niet aangesloten bij webwinkelkeurmerk

Reactie JuweliersWebshop.nl:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
De retourtermijn was al ruim verstreken toen u vroeg of u het horloge toch nog terug mocht sturen. Dat was in orde, maar uiteraard moet het dan wel aan de retourvoorwaarden voldoen. We weten niet wat er met het horloge is gebeurt in de tijd dat u het in huis had, misschien is het toch gedragen, misschien is het over de tafel heen en weer geschoven. Over de hele band zitten krasjes en het horloge kan zo niet meer verkocht worden.
We hebben dit inmiddels samen opgelost door de band op uw kosten te vervangen en u heeft nu een ander horloge in huis wat we voor u op maat hebben gemaakt.
We wensen u veel plezier van dit horloge.
Vriendelijke groet, JuweliersWebshop

M.G.H.v.d.Voort-Pons

Deze was prima

n.v.t.

Veronike van Eijl

Geweldig.

Véél mooie sieraden en merken, zeer snelle levering, persoonlijk kaartje bij het product.