Janneke

Snelle, correcte levering.
Mooie producten.
Persoonlijke boodschap bij het bestelde product.

De persoonlijke boodschap bij het bestelde product.

M Brethouwer

Correct en snel behandeld

Ga zo door

Jacob

Perfect

Goede prijs

Maria M A

Hele prettige en nette manier van contact! De klant is koning!

Keurig en heel zorgvuldig verpakt, snelle levering.

Nee, was perfect!

Toon

Bestellen gaat makkelijk je moet alleen geen haast hebben duurt lang als je het in huis hebt

Nu bestellen ( tijd ) morgen in huis. 😂😂😂.
Dat gaat niet lukken laatste keer hier iets besteld

Reactie JuweliersWebshop.nl:

Beste Toon,
Op onze webshop staat inderdaad 'Morgen in huis, Bestel op werkdagen voor 17.00 uur.'
Beste Toon,
U heeft op zaterdagavond een horloge bij ons besteld. Wij hebben het horloge direct de volgende werkdag, maandag, naar u verstuurd. Dinsdag heeft u het pakket in ontvangst genomen.
Misschien is het voor u een optie om de volgende keer in de winkel langs te komen, dan kunt u het product direct mee naar huis nemen en hoeft u niet te wachten.
We wensen u veel plezier met uw horloge.
Vriendelijke groet, JuweliersWebshop

Duidelijke communicatie
Prima verpakt

Zie hierboven

Monique Van Eyck

Fijne correcte service

correcte opvolging

Fred

Super snel geleverd tegen de best mogelijke prijs!

- snel
- eerlijke prijzen
- snelle levertijd

zo doorgaan

Snelle en correcte levering

Komen afspraken na

"Voor 17:00 besteld, volgende dag in huis" wordt niet waargemaakt. Mijn eerste bestelling deed ik op 2e Pinksterdag en werd pas donderdag geleverd. Via de track & trace van Post.nl kon de status... "Voor 17:00 besteld, volgende dag in huis" wordt niet waargemaakt. Mijn eerste bestelling deed ik op 2e Pinksterdag en werd pas donderdag geleverd. Via de track & trace van Post.nl kon de status zien, maar van de Webshop zelf kreeg ik geen bericht.
Van mijn tweede bestelling op 26/6 kreeg ik na 3 dagen een status nadat ik zelf 2 keer per mail gevraagd hoe het er mee stond. Deze bestelling wordt donderdag 4/7 hopelijk geleverd.
Dus mijn ervaring met de JuweliersWebshop is niet echt positief te noemen.

Niet echt.

De klanten beter via mail op de hoogte houden van de status van de bestellingen. Iedere keer moeten inloggen op je account is niet handig.