Margreet

Fijne winkel!

michelle

Al verschilllende keren hier bestels, altijd netjes voor elkaar en snel binnen

top!

Willy Haverlag-Smit

Tevreden over gekocht artikel. Ik had een mailtje gestuurd dat ik mijn kortingscode vergeten had in te vullen( dit vanwege de nieuwsbrief) daar heb ik niets over gehoord. Ik schrijf daarom nu weer... Tevreden over gekocht artikel. Ik had een mailtje gestuurd dat ik mijn kortingscode vergeten had in te vullen( dit vanwege de nieuwsbrief) daar heb ik niets over gehoord. Ik schrijf daarom nu weer uit.

Zie boven

Reactie JuweliersWebshop.nl:

Beste mw. Haverlag-Smit,
Misschien is ons antwoord in de ongewenste mail terecht gekomen?
Beste mw. Haverlag-Smit,
Misschien is ons antwoord in de ongewenste mail terecht gekomen?
Wij hebben geen nieuwsbrief met kortingscode verstuurd. Gelukkig bieden wij het Calvin Klein collier aan iedereen met korting aan. Dus heeft u het toch met korting bij ons kunnen kopen.
Veel plezier met uw collier!
Vriendelijke groet, JuweliersWebshop

Deze mail heb ik reeds eerder opgestuurd naar JuweliersWoebshop.

Winterswijk 10-12-2017
Aan: juwelierswebshop

In eerste instantie was ik tevreden met het verloop van...
Deze mail heb ik reeds eerder opgestuurd naar JuweliersWoebshop.

Winterswijk 10-12-2017
Aan: juwelierswebshop

In eerste instantie was ik tevreden met het verloop van de bestelling en de levering. Mijn vrouw was blij verrast met het cadeautje. Dit werd echter getemperd omdat het bandje kennelijk bedoeld was voor een kind en niet berekend voor een volwassene, 3 schakels te kort en wij zullen niet de enige zijn. Tot nu toe hebben we altijd voldoende lengte gehad bij horloges of zelfs moeten inkorten. Dit was de eerste teleurstelling. Ik wilde het cadeau niet ruilen omdat het een mooi uurwerk is. Dus vragen om de 3 ontbrekende schakels. Ja, dat kan, reken even €26.95 af, gereduceerde prijs, trouwens 3x8.95 = € 26.85, tweede teleurstelling. Ik heb na 4 dagen een herinnering moeten sturen om de betaling voor de schakels te kunnen doen, Na dik een week kon het cadeau in gebruik worden genomen.

Ik vind het zeer onvriendelijk om een te kort bandje te leveren en voor de aanpassing dit bedrag te vragen. U weet heel goed dat uw inkoop op een horloge hooguit een paar cent per schakel meer kost. Als U dat niet wilt, stuur ze dan alsnog gratis, als service, na. Verder is €26.95 bijzonder veel voor een paar onderdeeltjes van een paar centen.

Ik heb maar betaald, want ik kan geen incompleet cadeau weggeven, maar wel onder mopperend protest. Maar of ik nog ooit weer iets bij jullie zal kopen hangt van uw reactie af.

Groeten,

Alle Jan van der Meulen

In ons geval wekt het ergernis dat op een product van € 145 beknibbelt is op schakeltjes van een paar centen, zijnde de kostprijs op fabrikant niveau. Kun je voorkomen door de bandjes iets langer... In ons geval wekt het ergernis dat op een product van € 145 beknibbelt is op schakeltjes van een paar centen, zijnde de kostprijs op fabrikant niveau. Kun je voorkomen door de bandjes iets langer te maken, zoals in de gewone winkel of gratis naleveren.

Reactie JuweliersWebshop.nl:

Beste heer van der Meulen,
Met verbazing hebben wij uw mail gelezen.
Beste heer van der Meulen,
Met verbazing hebben wij uw mail gelezen.
Wij hebben u het Pulsar horloge geleverd precies zoals wij het van Pulsar hebben ontvangen. Uiteraard hebben wij hier voor levering geen schakels uitgehaald. Dat de band te kort blijkt te zijn is vervelend, maar gelukkig kunnen we bij Pulsar schakels los na bestellen. Het nabestellen van losse schakels is altijd vrij kostbaar in verhouding tot de aankoopprijs van het volledige horloge, daar geven we u helemaal gelijk in.
Nadat ik u aan de telefoon had gehad en u melde dat de band te kort was heb ik u binnen een paar uur bericht gestuurd en u geïnformeerd over de prijs per schakel. Toen u een aantal dagen later belde om te vragen waar de schakels bleven hadden wij van u nog geen antwoord ontvangen hoeveel schakels u precies wilde bestellen. Vandaar dat wij toen ook nog geen schakels voor u hadden besteld bij Pulsar.
Zodra u ons vertelde dat u drie schakels extra nodig had, hebben wij deze besteld bij Pulsar en direct na binnenkomst naar u verstuurd.
Wij hebben u voor deze schakels alleen de kosten van de schakels zelf en de verzending gerekend. Wij hebben daar niets op verdiend. We betreuren het ten zeerste dat u ons ervan beschuldigd dat we een horlogeband met opzet zouden inkorten om vervolgens zwaar te verdienen aan een paar schakels.
Dat is zeer zeker niet onze werkwijze.
We wensen uw vrouw veel draagplezier van haar mooie horloge.
Met vriendelijke groet, JuweliersWebshop

Mooi product dat in eerste instantie helaas defect bleek, dit werd goed opgelost.

Snelle reacties, goede service

Groenewoud

Vlotte levering en netjes verzorgd.

Snelle service en nette beschermende verpakking.

Fijn dat de omtrek van mijn horloge in cm's stond aangegeven in de beschrijving!

Bestelling op tijd afgeleverd

Heb sieraad van Step by Step besteld, had verwacht dat het verpakt zou zijn in originele Step by step verpakki ng. Dat lijkt meer chic!!

J.M. Brevink

Positief. Aan te bevelen. A+++++

Snelheid en kwaliteit

Sonja Kester

Goed!

website mag er mooier uitzien / cleaner