D. Zeldenrijk

Ik heb al meerdere keren wat besteld hier en het is iedere keer snel en netjes geregeld. 1x bleek iets een langere levertijd te hebben dan verwacht, maar daar werd ik netjes over op de hoogte... Ik heb al meerdere keren wat besteld hier en het is iedere keer snel en netjes geregeld. 1x bleek iets een langere levertijd te hebben dan verwacht, maar daar werd ik netjes over op de hoogte gehouden.
Ook terug sturen is snel gedaan.

je wordt heel goed op de hoogte gehouden over zowel je nieuwe bestelling als het retour sturen. Ze hebben niet alleen aandacht voor de verkoop maar ook voor de rest. Heel klantvriendelijk!

S. ten Dolle

Goed bevallen, aanrader

Goed verpakt, goede prijzen, groot assortiment, snel geleverd

Loes K.

Buddha to Buddha armband besteld via de webshop, opgehaald in de winkel. Alles netjes geregeld, armband lag gereserveerd. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden via de mail en de dame in de winkel... Buddha to Buddha armband besteld via de webshop, opgehaald in de winkel. Alles netjes geregeld, armband lag gereserveerd. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden via de mail en de dame in de winkel heeft me ook heel leuk geholpen en er een heel mooi kadootje van gemaakt. Ik kom hier zeker terug!

fijn dat je bij een echte winkel terecht kunt.

Joost

Goed assortiment, goede prijzen

Veronique

Heb een horloge besteld en laten graveren.
Super snel en efficient contact via mail en telefoon, top geregeld!

er werd heel goed meegedacht en alles snel voor elkaar.
ook nog heel leuk als cadeau ingepakt en anoniem geleverd zodat de gene voor wie het was niet wist waar het pakje vandaan kwam.

G. Vieberink

Ik heb mijn bestelling opgehaald in de winkel, daar werd de band ook direct voor me op maat gemaakt. Kom hier graag nog een keer terug!

vriendelijke en snel

Net zo goed als een bezoek aan de winkel.

Geen specifieke punten te benoemen, omdat het geheel een sterke indruk maakt.

Neen.

Nico

De Juwelierswebshop is een echte winkel met echte mensen. Vragen per email worden snel en persoonlijk beantwoord.

Goede persoonlijke service en prima prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering,goed verpakt en mooie duurzame kwaliteit.

Vriendelijk telefonisch contact

---

Ik ken het bedrijf alleen via internet

Duidelijk en overzichtbaar

Geen.