Klacht is niet verminderd na 4 behandelingen. Misschien ook mijn schuld dat ik te vroeg gestopt ben. Laatste behandeling duurde maar een kwartiertje. Erg kort. Steeds dezelfde massage gehad zonder... Klacht is niet verminderd na 4 behandelingen. Misschien ook mijn schuld dat ik te vroeg gestopt ben. Laatste behandeling duurde maar een kwartiertje. Erg kort. Steeds dezelfde massage gehad zonder enige verbetering.

Hetty nibbelke

Hij is Enthousiast, bekwaam, geeft goede uitleg en begeleiding

Zij legt in eenvoudige bewoordingen alles goed en duidelijk uit en geeft je vertrouwen in jezelf

Bij mij waren de klachten duidelijk verminderd en heb duidelijke oefeningen voor thuis meegekregen. Door de manuele therapie heb ik het gevoel meer ruimte tussen mijn ribben te hebben gekregen en... Bij mij waren de klachten duidelijk verminderd en heb duidelijke oefeningen voor thuis meegekregen. Door de manuele therapie heb ik het gevoel meer ruimte tussen mijn ribben te hebben gekregen en minderpijn te ervaren. Goede en positieve behandeling!

Als iemand ook een nieuwe heup heeft. Ik vind het wel wennen dat hij steeds 3 of 4 patiënten tegelijk heeft en dat je dan tussendoor moet wachten voor een nieuwe oefening

Hij was duidelijk in mijn perspectief en begeleide mijn herstel goed. het contact was ook zeer goed

Noah is zeer kundig, hulpvaardig en geïntresseerd