Zij kant goed en serieuse behandeling aanpaken, communicatie goed, vertrouwelijk.
Ze weten waar ze mee bezig zijn. En dat geeft vertrouwen
Duidelijk communicatie, deskundig en realistisch
Het was een gezellige man. Ik had het idee dat hij een standaard massage deed en nauwelijks sprak over wat hij ging doen, en geen duidelijk plan had. Het heeft me ook niet echt geholpen.
Maakt een deskundige indruk,is geëngageerd,maakt een betrokken indruk,behoudt een professionele afstand
Hij nam de aandacht en tijd voor mijn zoon. Luisterde goed naar zijn klachten en gaf daarbij advies voor thuis oefeningen. We zijn al een keer bij een andere fysiotherapeut geweest maar...Hij nam de aandacht en tijd voor mijn zoon. Luisterde goed naar zijn klachten en gaf daarbij advies voor thuis oefeningen. We zijn al een keer bij een andere fysiotherapeut geweest maar Roy gaf duidelijker aan wat er aan de hand was.
Dylan is iemand die goeie vragen stelt en luistert naar de antwoorden. Hij is actief betrokken de klachten te verminderen.
Prima oefeningen gedaan en goed resultaat
Ik ga zwemmen bij HUP dat is fijn en is aan te bevelen voor mensen met lichamelijke beperkingen