Zeer deskundig en betrokken. Weet altijd weer te inspireren met nieuwe oefeningen
Monique Suntjens
De therapeut luistert goed naar de klacht. onderzoekt de klacht grondig en geeft heel goede adviezen en oefeningen voor thuis.
Wordt serieus genomen , klantvriendelijk en deskundig
Bart luistert goed na de klachten die je hebt en probeert altijd een oplossing te vinden hij is deskundig en behandeld goed .
Zeer goede zorg en uitleg over de behandelingen en begeleiding.
Rik is een hele fijne enthousiaste vrolijke fysiotherapeut.Hij maakte de oefeningen leuk door een variant op de oefeningen aan te bieden waardoor de oefeningen net weer anders werden de afwisseling...Rik is een hele fijne enthousiaste vrolijke fysiotherapeut.Hij maakte de oefeningen leuk door een variant op de oefeningen aan te bieden waardoor de oefeningen net weer anders werden de afwisseling vond/ vind ik erg fijn
Hij maakt oefeningen ook leuk door er een afwisseling in te geven
Bij teamgenoten met blessures
Claudia van Gerven
Ik ben al 18 jaar bij Marjoke voor lymfetherapie en ze is echt de beste in haar vak ! Echt een topper !!