ford

snelle levering

Chris de stinkiebeer

Grootoonk

Wij hebben 40 meter purkabel besteld , krijgen een kabel van een andere leverancier dan de vorige keer die veel minder van kwaliteit is en nog ook nogeens een stuk duurder! Ze doen er niks mee !... Wij hebben 40 meter purkabel besteld , krijgen een kabel van een andere leverancier dan de vorige keer die veel minder van kwaliteit is en nog ook nogeens een stuk duurder! Ze doen er niks mee ! Voor ons nooit meer een kabel van dit bedrijf!

Carel

Juiste info, prima prijs, snelle levering.

Goede website.

Erik

Eerste ervaring is positief. Gemakkelijk bestellen, keurig geleverd.

scherp geprijsd en snel geleverd

alex

Zeer goed overzichtelijke website en vooral een plus punt v.andaag besteld morgen geleverd

Vandaag besteld morgen geleverd.

Roland Haazen

Redelijke prijzen

Hoenjet

snelle levering

JR

Het contact was goed maar de bestelling ging verkeerd. Op de website staat een artikel met de verkeerde code waarnaar ik tot twee keer toe een verkeerd artikel kreeg. Uiteindelijk niet verder kunnen... Het contact was goed maar de bestelling ging verkeerd. Op de website staat een artikel met de verkeerde code waarnaar ik tot twee keer toe een verkeerd artikel kreeg. Uiteindelijk niet verder kunnen met de klus is zeer storend.

bij tel contact werd wel direct credit verzonden en de dame aan de telefoon was heel vriendelijk.