Marco Splinter

Uitstekend

snelle en correcte levering

Han Sijm

Goed zoals ik mag verwachten

komen afspraken na

Dumaco Kampen

Goed!

Snelle levering tegen goede prijs!

Joris

Zeer goed

Leveren echt kwaliteitsspul voor een redelijke prijs!

Lagraauw technische service

Heel goed.

Lossen problemen op

Wikash

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd

Jeroen

Goede informatie op de website, ruime keuze uit kabels en lengtes, 's middags grondkabel besteld en de volgende ochtend bezorgd. Prima.

Snelle levering, goed informatie op de website.

Evert Morren

Goed zoekprogramma en afwikkeling naar de winkelwagen. Prijstechnisch zeer interessant.

Goede afwikkeling en levering ondanks de coronatijd.

MB

Had geaarde kabel nodig voor airco. Wist niet welke en heb advies gevraagd. Kreeg snel de juiste oplossing. ??

Gedegen kennis. Snelle verzending.

Annoniem

De zaakjes zeer slecht op orde. Ik bestelde 40 meter buiten kabel en 4 gietmoffen. Bestelling kon niet direct verstuurd worden omdat een deel van de bestelling vanuit een andere “depot” geleverd zou... De zaakjes zeer slecht op orde. Ik bestelde 40 meter buiten kabel en 4 gietmoffen. Bestelling kon niet direct verstuurd worden omdat een deel van de bestelling vanuit een andere “depot” geleverd zou moeten worden en zou uiterlijk vrijdag in die week verstuurd worden. Begrijpelijk en geen probleem. Vervolgens is de vrijdag verstreken en gaat ook het weekend voorbij, zonder pakketje te hebben ontvangen. Krijg ik de dinsdag erop een mail, dat de gietmoffen niet geleverd kunnen worden omdat er bij de leverancier 3 week levertijd op staat. Best vreemd als je een week ervoor bericht krijgt dat het uit een ander depot moet komen en vrijdag uiterlijk verstuurd wordt. Er wordt mij wel een alternatief aangeboden maar wanneer ik de vraag stel dat het al opgestuurd zou moeten zijn, wordt daar niet op gereageerd en omheen gepraat. Vervolgens ga ik akkoord met het alternatief en ontvang ik eindelijk mijn pakket. Tot mijn grote verbazing mis ik de 40 meter lange kabel. Na een telefoontje, wordt ook eindelijk de rest pas verstuurd. Éénmalige ervaring dat ik ooit met ze ga hebben want ik bestel er niet weer iets.

Ze bieden op ze minst een alternatief aan

Reactie Kabel24.nl:

Goedendag,

Bedankt voor het beoordelen van Kabel24.

Goedendag,

Bedankt voor het beoordelen van Kabel24.

Wat vervelend om te horen dat dit zo mis is gegaan bij je. Helaas kregen we bij dit specifieke product zelf ook niet de juiste informatie, waardoor het voor ons onmogelijk werd om jou als klant de juiste informatie te geven. Achteraf bleek dit product gedurende maanden niet meer leverbaar te zijn, omdat Attema een machine defect had.

Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.

Yuri van Kabel24