Ed Wegman

Snel geleverd, maar helaas niet bij de Primera waar ik naast woon in Voorhout, maar in Sassenheim bij Primera.
Twee pakketten tegelijk bezorgd maar met dubbele verzendkosten helaas.
Bij...
Twee pakketten tegelijk bezorgd maar met dubbele verzendkosten helaas.
Bij installatie meldde de monteur mij, dat hij liever geen electra kabels van uw bedrijf verwerkt, omdat die kabels te stug zijn en daardoor moeilijk te verwerken!

Snelheid van leveren

R. B.

Gewoon goed, correct, en volgens afspraak geleverd.

Uitstekend, ze verkopen producten waar ze ook kennis van hebben.

Kabel24 sterke punten:
De klantenservice; beantwoord snel en duidelijk waar je om vraagt.
Kabel24 sterke punten:
De klantenservice; beantwoord snel en duidelijk waar je om vraagt.
De levering van goederen: Waar het om draait bij installateurs, dat je snelle levering hebt van je benodigdheden.

Correcte en snelle service.

In deze digitale, soms onduidelijke wereld waarin onderlinge afspraken soms alss onbelangrijk worden geclassificeerd, komt dit bedrijf strict haar afspraken na.

Achiel De Bruyne

Snelle levering en goede opvolging, alsmede snelle communicatie maakt van deze webwinkel een voorbeeld voor vele anderen.

Alles volgens het aangeboden.

Keurig op tijd geleverd, wel ietsje later dan eerst gedacht maar dat werd netjes gemeld.

MBmontage Vollenhove

Overleg over verzending en verzendtijden zelfs ‘s avonds!

Nette en vlotte levering tegen een gunstige prijs.

JK Bouwconsult J. Koedood

Scherp geprijsd, super snel geleverd en goede service. Erg positief ben ik over het direct kosteloos toezenden van nieuw product vanwege een manco aan het geleverde.

Goede aftersales!!