Kwaliteit van de producten

Ton

Uitstekend. Weliswaar voor één klein artikeltje, maar toch uitstekend behandeld!

Werd proactief gebeld dat een levering eerder kon worden afgehaald.

Niet gezien.

Snel verzonden, goed verpakt en precies wat ik besteld had.

Van goede kwaliteit, veel keus op de website, maar gelukkig is alles goed georganiseerd en vindbaar.

Makkelijk en snel

ruudV

Uitstekende website met behulp waarvan het goed kiezen is. Stipte levering, indien mogelijk in de brievenbus, wat het leven toch wat makkelijker maakt. Keurige prijzen. Verrassend is ook dat er... Uitstekende website met behulp waarvan het goed kiezen is. Stipte levering, indien mogelijk in de brievenbus, wat het leven toch wat makkelijker maakt. Keurige prijzen. Verrassend is ook dat er daadwerkelijk wordt gereageerd op een vraag per email. Goed werk Kabeltje!

Wijnand van de Meeberg

Ruim assortiment en goed telefonisch advies

Terugbetalen van retourzending mag sneller

Roy

Ik heb al verschillende keren een bestelling gedaan en het was altijd goed en netjes gegaan.

CEJ Hoekman

Zoals ik al jaren gewend ben, is m'n bestelling weer keurig afgehandeld!

Afhandeling!

De zoekmachine kan nog specifieker, ik zocht een plug of kabel van USB c naar micro.

Joris

Diverse kabels besteld en netjes een track and trace code gekregen. Helaas zat er een verkeerde kabel tussen, dit is snel en netjes opgelost en na een dag had ik kosteloos de goede kabel in huis.

Goede service!

Op de site staat tot 22u zelfde dag verzonden, bij mij duurde dit echter één werkdag, waardoor ik ze een dag later in huis had.

Prima beschrijving van product.

Freek Visser

Heldere site. Betaling verliep probleemloos. Bestelling dag later binnen. Pefect.