Marien de Langen

Uitstekende dienstverlening!

Uw ervaring

Opvallend sterk is dat via email contact snel tot een goede aanpak wordt gekomen.

J.F. Mosselman, Prinsenhoek Innovatie b.v.

Snelle service

Uw ervaring

Snelle persoonlijke opvolging toen digitaal bestelde product niet helemaal juist was verstuurd. Netjes afgehandeld.

Levering producten

Uw ervaring

Soms niet altijd de gegevens die in het voorbeeld bij het bestellen van een product worden weergegeven, bijvoorbeeld bouwjaar en gebruiksoppervlakte van een pand staat er de laatste tijd niet meer... Soms niet altijd de gegevens die in het voorbeeld bij het bestellen van een product worden weergegeven, bijvoorbeeld bouwjaar en gebruiksoppervlakte van een pand staat er de laatste tijd niet meer bij. Echter bij navragen zeer correct, snel en accuraat antwoord.

Goede ervaring met telefonische aanavrag om informatie bij kadaster

Uw ervaring

Servivegericht, goede informatie, prompte reacties.

Klantvriendelijk

Uw ervaring

Snelheid / Goede feedback.

Fijn

Uw ervaring

Zonder smoesjes een goede oplossing aangeboden gekregen.

Dirk Schouten

Top Service.

Uw ervaring

Nadat ik de gegevens had opgevraagd van een appartement bleek de laatste verkoop nog niet verwerkt te zijn bij het kadaster. Na één telefoontje werdt mij verteld dat, zodra de gegevens verwerkt... Nadat ik de gegevens had opgevraagd van een appartement bleek de laatste verkoop nog niet verwerkt te zijn bij het kadaster. Na één telefoontje werdt mij verteld dat, zodra de gegevens verwerkt zouden zijn, ik dan terug mocht bellen en deze gegevens als nog zouden worden gemaild. Vandaag 19/7/17 heb ik gebeld en binnen 5 minuten stonden de gegevens in mijn mailbox. Kadaster bedankt voor de goede service.

Dirk. S

Pieter

Goede service

Uw ervaring

Snelle afhandeling van de vragen

mevr. Bollen

Opvragen historische foto's

Uw ervaring

Zeer behulpzaam en zeer snel antwoord op vragen.
Helaas waren er nauwelijks historische foto's beschikbaar.