P. van der Toorn Vrijthoff. AllDesign

Redelijk

Uw ervaring

Ik vond het lastig om het goede product te vinden.
Ik moest naast de kadastergegevens ook de terrein oppervlakte of perceel oppervlakte hebben.
Ik heb het niet gevonden en wilde niet...
Ik vond het lastig om het goede product te vinden.
Ik heb het niet gevonden en wilde niet meer klosten maken. Ergens anders maar opgezocht

Stefan M.J.

Nuttig en overzichtelijk

Uw ervaring

Kadasterdata ervaar ik als zeer nuttig en overzichtelijk in mijn vooronderzoek mbt het kopen van een woning.

Meijer

Concept van de dienstverlening

Uw ervaring

Betalen voor de gevraagde dienst en dan kan het resultaat meteen gedownload worden. Prima 21st eeuw dienstverlening!
Jammer dat de gevraagde informatie zelf niet volledig was.

Volstrekt onjuiste gegevens opgestuurd gekregen.

Uw ervaring

Onjuiste informatie gekregen met zeer foutieve woz-waarde en verkeerd bouwjaar van de woning.
Hier veel geld voor betaald.
Kadastedata blijft beweren dat zij niet twijfelen aan de inhoud...
Hier veel geld voor betaald.
Kadastedata blijft beweren dat zij niet twijfelen aan de inhoud van de door hun verstuurde documenten.
Zij beweren letterlijk dat mijn originele woz-waarde van de gemeente onjuist is.

René van der Mast

Slecht tot matig gebaseerd op de info die ik kreeg

Uw ervaring

De gegeven OZB waarde klopt volgens mij totaal niet alsook het aantal M2s. Tevens vind ik de toegezonden info erg magertjes. Value for money --> zeker niet!

WOZ Frans Halslaan 59

Uw ervaring

Mijn ervaring is dat ik weinig product krijg voor mijn geld. De gekregen producten waren onvolledig en onjuist.