JV

Snelle reactie

Uw ervaring

Kreeg in eerste instantie de gegevens van een ander pand dan ik had opgevraagd maar kreeg snel alsnog de informatie van het juste adres

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie review.
We hopen uw snel terug te zien bij Kadasterdata.

Daan

Matige kwaliteit van een data-monopolie

Uw ervaring

We betaalden €20 voor een koopsommenoverzicht van kadasterdata.nl om de vraagprijs met de uiteindelijke verkoopprijs te vergelijken voor een bepaalde postcode, om ons bod op een koophuis beter te... We betaalden €20 voor een koopsommenoverzicht van kadasterdata.nl om de vraagprijs met de uiteindelijke verkoopprijs te vergelijken voor een bepaalde postcode, om ons bod op een koophuis beter te informeren. Het voorbeeld liet hierbij ook de vraagprijs zien als een extra veld.

De resulterende data was alleen te downloaden als PDF in een ingewikkeld geformatteerde tabel, waardoor het extreem veel handwerk kost om de data te extraheren als je er iets meer mee wilt doen dan ernaar te kijken -- en voor geen van de regels was de oorspronkelijke vraagprijs ingevuld. Wij moesten deze informatie maar handmatig op Funda gaan zoeken.

Een typisch voorbeeld van dure en matige dienstverlening van een speler met een monopolie op de data.

Geachte heer Kruijs,
Helaas hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen op onze mail.
Geachte heer Kruijs,
Helaas hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen op onze mail.
U heeft op 21-05 een koopsommenoverzicht aangevraagd. Deze heeft u ook conform de aanvraag geleverd gekregen.
U heeft het over de vraagprijs en de verkoopprijs.
De vraagprijs halen wij inderdaad van Funda , als deze geregistreerd staat wordt deze ook vermeld in het overzicht. In het voorbeeld op onze website ziet u ook staan dat de vraagprijs er niet altijd bij vermeld staat.
Wij leveren onze producten standaard in een PDF document. U vermeld in de review dat u hier enige moeite mee had om het product te openen ? Wij leveren de producten inderdaad in een tabel waar u de status van uw bestelling ziet staan , het product, een ordernummer en de datum dat u het heeft aangevraagd.
Wij hebben hier eerlijkgezegd nooit klachten of opmerkingen overgehad! Kunt u misschien uitleggen waar u vast liep met het downloaden ? Uiteraard kunnen wij uw advies meenemen.
Welke informatie wenst u ? wellicht dat ik u verder kan helpen ?

Inci

(Bewerkt)

Oplichtersbende

Uw ervaring

Absolute geldverspilling. Ze vragen ruim 9 euro voor iets dat je via www.kadaster.nl gegevens vele malen goedkoper kunt opvragen en dan direct bij de overheid. Dit soort dienstverlener is naar mijn... Absolute geldverspilling. Ze vragen ruim 9 euro voor iets dat je via www.kadaster.nl gegevens vele malen goedkoper kunt opvragen en dan direct bij de overheid. Dit soort dienstverlener is naar mijn mening waardeloos, omdat ze een de dienst van een ander indirect leveren en daar gewoon een veelvoud van geld voor vragen. Dit soort bedrijven zijn zo geraffineerd dat ze Google goed betalen om bovenaan zoekopdrachten te verschijnen, zodat onoplettende burgers in de snelheid van het moment onnodige kosten maken. Juridisch zullen het wellicht geen oplichterspraktijken zijn, maar moreel gezien voelt dat wel zo. Volgens mij weten ze dat bij het bedrijf zelf ook wel, want nadat ze mijn eerste review hebben gelezen hebben ze contact opgenomen om mij de helft van mijn geld te restitueren. Daarbij is de hoop uitgesproken dat ik aanleiding zag om mijn review aan te passen. Uiteraard ben ik blij met de restitutie, maar dat neemt mijn afkeer voor dit soort bedrijven niet af. Conclusie: 1: dit bedrijf voegt niets toe en vraagt daar veel te veel geld voor, ga dus gewoon naar www.kadaster.nl van de overheid; 2: ze hebben wel een vriendelijke klantenservice waarbij ze slechte reviews proberen te genezen.

Geachte heer Inci,
Bedankt voor uw reactie aan Kadasterdata.
Wat jammer van uw review!
Geachte heer Inci,
Bedankt voor uw reactie aan Kadasterdata.
Wat jammer van uw review!
Er wordt duidelijk aangegeven op onze website wat de sms-dienst inhoud, en wat de kosten hier van zijn.
U heeft voor €9 informatie over het bouwjaar, gebruiksoppervlakte, omtrek van het perceel, de WOZ waarde en de laatst geregistreerde koopsom waar de woning voor is verkocht.
Wij vinden het erg jammer van u review aangezien wij hebben geleverd wat door u aangevraagd word en u niet eerder met ons contact heeft opgenomen om te kijken naar een oplossing.
Er zijn namelijk meerdere partijen die deze informatie verstrekken. Uiteraard voor andere prijzen. Het kadaster levert namelijk alleen de koopsom , wij leveren meer informatie over de woning zoals het bouwjaar, gebruiksoppervlakte, omtrek van het perceel, de WOZ waarde en de laatst geregistreerde koopsom waar de woning voor is verkocht, dit voor €9. Wij geven dit ook duidelijk aan.

AMvan Kalmthout

Rijdende rechter niet nodig

Uw ervaring

Dank zij de kadastrale kaart met maatvoering verliep het gesprek over de tuinafscheiding en verkoop van een stuk grond uiterst plezierig en concreet. rijdende rechter hoefde er dus niet aan te pas... Dank zij de kadastrale kaart met maatvoering verliep het gesprek over de tuinafscheiding en verkoop van een stuk grond uiterst plezierig en concreet. rijdende rechter hoefde er dus niet aan te pas te komen.

Geachte heer van Kalmhout,
Bedankt voor uw review.

Nvt

Fantastische correctie.

Uw ervaring

Toen ik niet de door gewenste informatie inzake de eigenaar van het pand had gekregen en daarover telefonisch contact op had genomen werd mij de beoogde informatie binnen 5 minuten alsnog... Toen ik niet de door gewenste informatie inzake de eigenaar van het pand had gekregen en daarover telefonisch contact op had genomen werd mij de beoogde informatie binnen 5 minuten alsnog toegezonden per e-mail. In een woorde fantastisch.

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw mooie review.

peter

Prima werk

Uw ervaring

vlot, correct en precies wat de bedoeling was

Geachte heer Clotscher,
Bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw kaart met maatvoering.

marja overeem

Uitstekend

Uw ervaring

Goede service telefonisch contact optimaal snelle levering

Geachte mevrouw Overeem,
Bedankt voor uw mooie review aan Kadasterdata.

O. de Boer

(Bewerkt)

Voegt weinig toe

Uw ervaring

Het rapport verstrekt door Kadastdata voegde helaas heel weinig toe, en kost meer dan zes keer wat je betaalt bij het Kadaster zelf.

Geachte heer de Boer,
Bedankt voor uw reactie.
Geachte heer de Boer,
Bedankt voor uw reactie.
Het koopsommenoverzicht van Kadasterdata wordt uitgebreider geleverd. Wij vermelden de recente en de historische verkopen en bijbehorende koopsommen van verkochte huizen in zowel het opgevraagde postcodegebied als een selectie van de omliggende gebieden , de WOZ waarde en in sommige gevallen tevens de vraagprijs.
Wellicht zit er een prijsverschil voor het rapport, wij leveren het rapport direct per mail tevens als hier ook een juist volledig adres is achtergelaten met een juist e-mail adres.
Uiteraard vinden wij de review erg jammer aangezien het rapport conform de aanvraag aan u is geleverd.
Hopende u voldoende te hebben ingelicht.
Mocht u verder nog vragen hebben horen wij deze graag!

Fmschool

Hvde

Uw ervaring

Na ontbrekende gegevens, snelle service om het toch aan te vullen naar wens!

Beste Hans,
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te lezen dat alles netjes is opgelost!

ton stoelers

Snel en persoonlijk

Uw ervaring

eindeloos geharrewar over grenzen in een keer duidelijk!

Geachte heer Stoelers,
Bedankt voor uw review aan Kadasterdata.