Schaatsvereniging ijsvermaak

Prima geholpen

Uw ervaring

Door mijn fout verkeerde info gekregen. De dag daarna gebeld en eea uitgelegd. Binnen 5 minuten had ik de gewenste gegevens.!!

Geachte heer Poppel,
Hartelijk dank voor uw mooie review.

W.J.M. Pedroli

Kadaster kwaliteit

Uw ervaring

zeer snelle reacties en vergaande service verlening

Geachte heer Pedroli,
Hartelijk bedankt voor uw review.

vermaas

Maken belofte waar

ook goede service achteraf

Geachte heer Vermaas,
Bedankt voor uw mooie positieve review.

Kees

Ik had een lastig probleem, maar ben heel erg snel en vakkundig geholpen.

Uw ervaring

Snel, goed, werkt perfect.

Beste Kees,
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van Kadasterdata.

Wilma Thieme

Heel goed

Prettig

Geachte mevrouw Thieme,

Erwin

Super geholpen !!

Uw ervaring

Manfred doet gweldig werk, snapt de klanten.

Beste Erwin,
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Marco

(Bewerkt)

Kadasterdata laat je betalen voor algemene publieke informatie

Uw ervaring

informatie opgevraagd voor een specifiek adres tav bestemmingsplan en bouwvergunning. De ontvangen rapportage bevat met name bestemmingsplan aanvragen in de buurt en summiere informatie over het... informatie opgevraagd voor een specifiek adres tav bestemmingsplan en bouwvergunning. De ontvangen rapportage bevat met name bestemmingsplan aanvragen in de buurt en summiere informatie over het betreffende adres. Terugkoppeling gegeven, maar kreeg aanvankelijk als reactie dat er geen recht is op compensatie en informatie naar mening van Kadasterdata voldoet aan gevraagde informatie. Na tweede klacht werd contact opgenomen en nota gecrediteerd. Bijzonder om geld te vragen voor publieke, algemene informatie die gratis beschikbaar is en niet adres specifiek is.

Eric

Telefonisch niet bereikbaar

Uw ervaring

Vanmorgen 3x het bedrijf gebeld, helaas werd er niet opgenomen.
Vervolgens Boon Landmeten maar rechtstreeks gebeld, een aardige mevrouw beantwoorde mijn vragen direct.

Beste Eric,
Beste Eric,
Bedankt voor uw review.
Helaas zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan dat u van ons gewenst bent. Wij doen uiteraard ons best om de wachtrij zo kort mogelijk te houden.
Bedankt voor uw begrip.

Bart

13 minuten in de “wacht” is te echt lang

Uw ervaring

De eigen toedoen gevraagde info niet ontvangen per e-mail.
De eigen toedoen gevraagde info niet ontvangen per e-mail.
Na 13 minuten!! in de wachtrij heeft een aardige dame mij alsnog de te dure informatie verzonden. 14,95 voor een summier uittreksel voor Eigendomsinformatie is buitenproportioneel.

Beste Bart,
U geeft aan dat u 13 minuten in de wacht heeft gestaan bij Kadasterdata.
Beste Bart,
U geeft aan dat u 13 minuten in de wacht heeft gestaan bij Kadasterdata.
Dit is inderdaad langer dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De reden hiervan zijn de huidige omstandigheden van Corona.
Wij lichten dit ook toe op onze website: https://www.kadasterdata.nl/contact
Telefoon: 088 220 4200 *Wegens omstandigheden is Kadasterdata telefonisch minder goed bereikbaar en kan het helaas wat langer duren voordat u iemand aan de telefoon heeft als dat u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.
Voor een snelle service aan de telefoon vragen wij u uw ordernummer bij de hand te houden. U vindt deze bij uw betaling.
Wij doen altijd ons uiterste best om de wachtrij van de telefoon zo kort mogelijk te houden.

J Tuerlings

Executoriaal beslag document

Uw ervaring

Na een telefoon gesprek, en het invullen van de gegevens op de website, is nog het verkeerde document verstuurd. Krijg het koop contract wat al in bezit was. Maar van een executoriaal beslag staat... Na een telefoon gesprek, en het invullen van de gegevens op de website, is nog het verkeerde document verstuurd. Krijg het koop contract wat al in bezit was. Maar van een executoriaal beslag staat niets vermeld. Ook na nogmaals aan de telefoon te hebben gezeten is het probleem nog steeds niet opgelost.

Geachte heer Tuerlings,
Wij zagen uw review voorbij komen.
Graag licht ik het e.e.a. nog aan u toe.
Geachte heer Tuerlings,
Wij zagen uw review voorbij komen.
Graag licht ik het e.e.a. nog aan u toe.
U heeft op Vrijdag 12-02-2021 een mail verzonden naar ons, met de vraag of wij u akte Hyp3 4188/65 Eindhoven naar u kunnen verzenden.
Wij hebben u deze akte verzonden per mail.
Dat dit niet de juiste akte is die u wenst met de juiste informatie , kunnen wij helaas niets aan veranderen omdat u deze akte zelf heeft aangevraagd. En door ons juist aan u is geleverd.
Wij vinden het erg jammer van uw review, aangezien het product conform de aanvraag aan u is geleverd.
Helaas heeft u niet meer gereageerd op onze mail.