S. Filipovic

Donald van der Laan

(Bewerkt)

Snelle reactie!

Uw ervaring

Na per abuis een negatieve review over dit bedrijf te hebben gepost (het was KADASTERSERVICES waarmee wij een hele slechte ervaring hadden) volgde een snelle en vriendelijke reactie.

Hans Berends

Wat een service!

Uw ervaring

Snelle levering van zeer relevante informatie bij de mogelijke koop van een woning.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Oplichters

Uw ervaring

Zeer slecht bevallen dit malafide bedrijf. Er zijn veel betere oplichters in het land.

Reactie Kadasterdata.nl:

Beste David,
Allereerst vinden wij het enorm teleurstellend dat u ons een malafide bedrijf noemt.
Beste David,
U heeft een kadastrale kaart met maatvoering opgevraagd. Deze kaart wordt normaal gesproken, direct aan u uitgeleverd. Echter wilde u een 2e perceel toegestuurd krijgen, deze kaart moet handmatig gemaakt worden.
Wij hebben officieel 15 werkdagen om een product aan u uit te leveren.
Ondanks dat wij officieel 15 werkdagen hebben om een product aan u te leveren, en u (netjes uitgedrukt) niet heel erg aardig bent geweest richting de medewerkers, hebben wij toch besloten u tegemoet te komen met een restitutie.
Wij streven er namelijk naar om de producten altijd direct uit te leveren. In deze zijn we het dus totaal niet eens met de door u genoemde beschuldigingen.
Nog een prettige dag.
Kadasterdata klantencontact

Kadasterdata te kopen woning

Uw ervaring

Goed geholpen ondanks mijn onbekendheid met de materie

Batenburg BV

10 +++++

Uw ervaring

Sabine was vriendelijk, hulpvaardig en accuraat een topper pur sang

Sauren

Perfectie

Schittetend

Gadvies Ossendrecht

Vlotte behandeling, downloaden en opslaan moeilijk

prima

P.E.

Teveel betaald

Uw ervaring

Ik heb veel teveel betaald voor een overzicht dat ik bij het kadaster zelf veel goedkoper had kunnen krijgen