Bik

Top

Duidelijk.

Geachte heer/mevrouw Bik,
Bedankt voor uw review. Wij zijn hier erg blij mee.

R

Niet "per direct geleverd"

Uw ervaring

Opgevraagde documenten voor mijn adres stonden weergegeven als "per direct geleverd", na betaling blijkt dit 1 werkdag te zijn.

Geachte heer Randy Fluit,
Wat jammer van u ( helaas negatieve ) review.
Geachte heer Randy Fluit,
Wat jammer van u ( helaas negatieve ) review.
Wij hebben dit uiteraard voor u nagekeken. Echter hebben wij geen reactie van u mogen ontvangen na de laatste mail conversatie.
U heeft bij Kadasterdata een splitsingsakte opgevraagd, nu is in sommige gevallen het geval dat er meerdere aktes staan ingeschreven op het adres wat u opgeeft. Om direct de juiste akte aan u te leveren wordt deze handmatig opgevraagd door een van onze collega's. Nu is het zo dat u de akte s' avonds heeft opgevraagd , deze wordt dan de eerst volgende werkdag zo spoedig mogelijk aan u geleverd. Echter hebben wij niets aan een ontevreden klant en begrijpen wij u klacht en hebben wij u daarom ook het bedrag volledig aan u teruggestort.
Hopende u voldoende te hebben ingelicht.

Dorine

Goede service na veranderde werkwijze van kadaster

Uw ervaring

Goede service, snel en vriendelijk

Beste Dorine,
Bedankt voor uw review.

Rode

Super geregeld

Uw ervaring

Komen op de afgesproken tijd en meten alles in. En een paar dagen later een mail met alle coƶrdinaten en een plattegrond.

Beste Henk Rode,
Allereerst bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw grensreconstructie.
Met vriendelijke...
Beste Henk Rode,
Allereerst bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw grensreconstructie.

Frans Roemen

Top ervaring

Uw ervaring

Op mijn vragen werd zeer snel adequaat en vriendelijk gereageerd.

Beste Frans Roemen,
Bedankt voor uw review. Hier zijn wij erg blij mee.

Johan

Keurig geholpen

Uw ervaring

Ik ben keurig en netjes geholpen in alle contactmomenten tot nu toe. Dankjewel!

Beste Johan,
Bedankt voor uw fantastische review.

Onno

Snel en goede service

Uw ervaring

Snelle afwikkeling en fijn contact met goede meedenkende medewerkers.

Beste Onno,
Bedankt voor de complimenten en het achterlaten van uw review.
Hier doen wij het voor!

Particulier

Verkeerd product aangevraagd

Uw ervaring

Ik had het verkeerde product aangevraagd. Na telefonisch contact werd dit gelijk gecorrigeerd. Hele goede service. Hartelijk dank hiervoor.

MB

Beste mevrouw Broekhuis,
Bedankt voor uw fantastische review. Wat fijn om te lezen dat het zo voor u is opgelost.

RdH

(Bewerkt)

Onvriendelijke medewerkster klantenservice

Uw ervaring

Zojuist een kadastrale kaart aangevraagd van mijn woning met bijbehorende twee percelen. Mij was in eerste instantie niet duidelijk dat deze percelen apart van elkaar aangevraagd moesten worden,... Zojuist een kadastrale kaart aangevraagd van mijn woning met bijbehorende twee percelen. Mij was in eerste instantie niet duidelijk dat deze percelen apart van elkaar aangevraagd moesten worden, omdat op de site alleen het adres gevraagd wordt. Ergens onderaan de webpagina was wel te lezen dat in deze situatie contact opgenomen kon worden met de klantenservice.

De medewerkster die mijn vraag beantwoorde was bijzonder kortaf en erg direct. Uit alles bleek dat zij weinig geduld had met deze situatie, terwijl ik toch echt niet zo'n rare vraag stelde. Erg onprofessioneel en ongepast. Niet iedereen vraagt namelijk dagelijks een kadastrale kaart op.

Inmiddels reactie gehad op mijn review, een geldbedrag teruggekregen en netjes opgelost.

Geachte heer den Hollander,
Bedankt voor het aanpassen van uw review. Fijn dat het zo voor u is opgelost.

Jerome Mulder

Irritant

Uw ervaring

In de mail staat een link om je af te melden maar daar krijg je juist opties om mail en alerts te ontvangen. Wat een bagger!

Geachte heer Mulder,

Geachte heer Mulder,

Wij hebben gezien dat u voor ons ( helaas een negatieve ) review heeft achtergelaten. Als ik het goed begrijp is het u niet gelukt om u uit te schrijven van onze mailinglijst. Klopt dit?
Uiteraard heb ik dit direct voor u nagekeken en zie dat uw uitschrijving succesvol is geweest. U zult geen reclamemails meer ontvangen van Kadasterdata.
Hopende u voldoende te hebben ingelicht.