Inzicht erfgrenzen t.o.v. woning

Precies wat ik nodig ad

M.J.M. Paumen

Aanvraag WOZ waarde aktueel en verkoopprijs.

A de de Jong

Kadasterdata verstrek onjuiste gegevens terwijl deze bij het kadaster opvraagbaar zijn

Uw ervaring

Kadasterdata verstrekt ook gegevens zoals penceeloppervlakte, pandoppervlakte en onbebouwde oppervlakte. Ik ging er van uit dat deze maten geverifieerd zouden zijn en dus zouden overeenkomen met de... Kadasterdata verstrekt ook gegevens zoals penceeloppervlakte, pandoppervlakte en onbebouwde oppervlakte. Ik ging er van uit dat deze maten geverifieerd zouden zijn en dus zouden overeenkomen met de werkelijkheid. Dat is niet het geval en kadasterdata neemt ook geen verantwoordelijkheid als deze opgegeven maten totaal niet kloppen. Ze nemen alleen verantwoording voor de kaart waarbij ze afwijkingen aanvaardbaar vinden.
Het product dat geleverd wordt is bij meningsverschillen met de buren niet helpend maar levert eerder nog grotere meningsverschillen op. Je kunt beter meteen naar het kadaster gaan en daar de kaarten opvragen, wel duurder maar een beter product.

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Allereerst betreuren wij het dat u niet tevreden bent over een geleverd product van Kadasterdata.
W​ij nemen uiteraard waar nodig en mogelijk is, zeer zeker onze...
Geachte heer/mevrouw,
W​ij nemen uiteraard waar nodig en mogelijk is, zeer zeker onze verantwoordelijkheid.
Echter heeft u de kadastrale kaart met maatvoering bij ons opgevraagd. De kaart met maatvoering is een berekening waar een geringe afwijking op kan zitten, dit geven wij duidelijk aan bij de productinformatie. Het onderstaande staat beschreven bij de productinformatie:
Is de maatvoering op de Kadastrale kaart met maatvoering rechtsgeldig?
Nee, de maatvoering is niet rechtsgeldig. Het product is bedoeld om in goed overleg met uw buren de erfgrens te bepalen. Bij het vertalen van de kaarten kan er een geringe afwijking ontstaan en kunnen de maten minimaal afwijken. Wilt u gaan bouwen of verbouwen of heeft u juridische dekking nodig? Dan adviseren wij een Grensreconstructie.
Het product is conform de aanvraag aan u uitgeleverd.
​Kadasterdata klantencontact​

Hans Broekhuisen

Top service

Uw ervaring

De site kadasterdata.nl en de mensen daarachter weten hoe ze klanten kunnen helpen zelfs als de klant een foutje maakt helpen ze je om toch te krijgen wat je wil.

Geen loze beloftes

Uw ervaring

snel antwoord op mijn zoeken!

JohanAnoniem

Kad. opvraag gegevens dig loket

prima service verlening

Reactie Kadasterdata.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw leuke review!
Kadasterdata klantencontact

Jack de Bruijn

Het gaat prims

Uw ervaring

Het gaat efficient en snel

Goed geholpen met Hypotheek informatie

Uw ervaring

De notaris wilde mij behoorlijke kosten aanrekenen voor het doorhalen van de hypotheek. Een uittreksel leerde dat geen hypotheken en beslagen gevestigd zijn op dit objec. Meteen reactie op verder... De notaris wilde mij behoorlijke kosten aanrekenen voor het doorhalen van de hypotheek. Een uittreksel leerde dat geen hypotheken en beslagen gevestigd zijn op dit objec. Meteen reactie op verder vragen of dit voldoende bewijs moet zijn om de notaris te laten weten dat deze verder geen actie kan ondernemen waarmee ik geld bespaar.

Controle vaststellen WOZ waarde

Snelheid en betrouwbaarheid