Het ging iets lastiger dan ik hoopte,

nvt

W.G.M. Michiels

Informatie inwinning over koopsom bij KADASTER

Uw ervaring

Ervaring van medewerking Kadaster. Ondanks mijn fout ingevulde info werd dit met een telefoontje binnen een kwartier hersteld. Met dank

Van Veen jj

Geweldig hoor !

Uw ervaring

Flexibel en to the point

Peter de Wilgen

Stelletje oplichters. Ze halen de info zelf bij het kadaster vandaan (kadaster.nl). Dat is de officiële bewaarder van deze gegevens. Bij het Kadaster zelf kost het een fractie van wat Kadasterdata... Stelletje oplichters. Ze halen de info zelf bij het kadaster vandaan (kadaster.nl). Dat is de officiële bewaarder van deze gegevens. Bij het Kadaster zelf kost het een fractie van wat Kadasterdata rekent. Voorbeeld: eigendomsinformatie, kost bij kadaster slechts 2,60 en bij Kadasterdate 14,95. En Kadaster levert net zo snel en makkelijk per email.
Kortom, vermijdt Kadasterdata en ga naar de officiële site van het Kadaster.

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer,
Geachte heer,
Wij vinden het zeer opmerkelijk dat u Kadasterdata beticht van oplichterij, zeker daar u geen bestelling heeft geplaatst bij Kadasterdata.. Uw review is dus alleen gebaseerd op een prijs en niet op onze service! Wij verstrekken meerdere kadastrale gegevens en woninginformatie, het klopt dat wij in sommige gevallen andere prijzen hanteren.
Kadasterdata klantencontact

Snelheid van handelen

Uw ervaring

Snelheid van handelen is prima, wij hadden 2 uittreksels nodig voor 1 adres, een afwijkend product dus maar via de e-mail en een betaallink was alles snel geregeld.

Tevreden

Uw ervaring

Er werd een verkeerde akte geleverd, hetgeen na een mailtje snel en correct werd opgelost.

Uitstekend

Uw ervaring

De gegevens zijn uitgebreid maar niet alles is heel duidelijk, wat betreft afdruk.

Logima Advies Arkel

Perfecte rapportage precies wat ik nodig had

Opvragen gegevens eigenaar

Super efficiënt.