Prima en snel ontvangen!

J.w.m Vermeulen

Marcel Vos

Zeer goed geholpen

Uw ervaring

Werd telefonisch vakkundig en snel geholpen.

Snel en accuraat

mooie website

André Vermeulen

Snelheid

Uw ervaring

De snelheid van geautomatiseerde levering

Goed geholpen

Uw ervaring

Duidelijke ingang voor nieuwe gebruikers ; vlotte reactie

Annet

Geduld! geen actie.

Uw ervaring

Ik zit al bijna vijf uur te wachten op de info. "Door een technische kan het product niet automatisch geleverd worden. Onze medewerkers zullen direct actie ondernemen en u informeren per email.... Ik zit al bijna vijf uur te wachten op de info. "Door een technische kan het product niet automatisch geleverd worden. Onze medewerkers zullen direct actie ondernemen en u informeren per email. Graag wilen wij u vragen om uw geduld, u hoeft geen actie te ondernemen." Schiet lekker op!

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Uiteraard vinden wij het vervelend om te lezen dat u lang heeft moeten wachten op de gewenste informatie. Wij zien dat de informatie vanmorgen aan u uitgeleverd is.
Wij...
Geachte heer/mevrouw,
Wij vragen bij het adres van de aanvraag het volgende:
Een postcode + huisnummer of een straatnaam, huisnummer en woonplaats.
In dit geval heeft u alles ingevuld en hierdoor heeft het systeem het adres niet kunnen herkennen. Daar wij in het weekend niet aanwezig zijn hebben wij dit niet eerder dan 08.00 vanmorgen voor u kunnen herstellen, onze excuses hiervoor.
Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag.
Kadasterdata klantencontact.

Total car cleaning

Uw ervaring

Snel geregeld, nu de maten nog goed uitlezen.

John Balvert

Binnen paar minuten geregeld