Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag
Uw ervaring
zie boven
zie boven
Na enig puzzelen een snel resultaat. Jammer, de verkoopprijs niet gekregen en de woz wel.
Ze beantwoorden wel de klacht, maar weigeren restitutie, terwijl dit duidelijk wordt aangetoond m.b.v. een kaart van het KADASTER.
Geachte heer/mevrouw
Allereerst vinden wij het uiteraard ook erg vervelend dat u niet tevreden bent met het door u opgevraagde product, kadastrale kaart met maatvoering.
De kadastrale kaart...
Na mijn bestelling wilde ik een toevoeging aan een perceel, die data was niet bekend.
Het is handmatig ingetekend, 10 minuten later al in de mail gehad.
Geachte heer/mevrouw,
Goed om te horen dat u tevreden bent over de geleverde tekening. Bedankt voor uw review!
Kadasterdata klantencontact
Na in de eerste plaats wat moeite om de betaling rond te krijgen, is het product daarna snel geleverd. Geen verdere opmerkingen.
goed overzicht in het algemeen voor alles
Ik hoop op een snelle reactie en levering waar ik om gevraagd heb. Vooralsnog geen reactie en niets ontvangen.
Geachte mevrouw,
Allereerst bedankt voor uw review.
Wij zien dat uw bestelling vanmorgen om 08:40 aan u geleverd is. Wellicht is er iets niet goed gegaan met de e-mail, onze excuses...
De gekochte data waren niet compleet in de download.
Een dag later kreeg ik van Kadasterdata.nl, ongevraagd, de resterende gegevens. Top !!
Verschillende producten in één overzichtelijk rapport voor een schappelijke prijs