Goed bezig

Uw ervaring

Snelle service en goede dienstverlening

Henk

Opvragen uitreksel eigendomsakte

Uw ervaring

Heel snelle en adequate reactie van medewerker manfred op mijn vragen.

Anja

Geldklopperij

Uw ervaring

Alhoewel een huis allang verkocht is, krijg je toch de verkoopprijs van jaren geleden, je kan dus niet van tevoren zien of de nieuwe verkoopprijs al bekend is, daarvoor moet je elke keer weer... Alhoewel een huis allang verkocht is, krijg je toch de verkoopprijs van jaren geleden, je kan dus niet van tevoren zien of de nieuwe verkoopprijs al bekend is, daarvoor moet je elke keer weer betalen, geldklopperij !!!

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Allereerst vinden wij het erg vervelend dat u ontevreden bent over uw aankoop.
Geachte heer/mevrouw,
Allereerst vinden wij het erg vervelend dat u ontevreden bent over uw aankoop.
Het kan enkele weken tot 3 maanden duren voordat een koopsom verwerkt is. Helaas is dit niet van te voren in te zien. Dit valt overigens onder onze uitzonderingsgevallen.
Uiteraard gaan wij dit wel even voor u uitzoeken. Wij zullen u binnen enkele minuten per e-mail benaderen.
Kadasterdata klantcontact

Uitstekende dienstverlening

Uw ervaring

Snelle respons; flexibiliteit van medewerkers, waar het systeem even niet meewerkte.
Gevraagde info binnen één dag beschikbaar; kan sneller, maar was voor mij niet nodig.

PERSONAL TOUCH

Uw ervaring

Naast de formidabele snelheid in dit digitale tijdperk is óók de menselijke inzit geweldig.

VVE

Prima afwikkeling

Uw ervaring

Toen bleek dat de oorspronkelijke kadastertekening met maatgegevens niet compleet was (er ontbrak een gebouw op de kavel, werd binnen enkele uren een gecompleteerde tekening geleverd.

F.J. van der Hout - van der Valk

Aanvraag splitsingsakte, een 9

Het ging goed. Soepel. Fijn, een 9

Prima service👍😀

Zeker. Gaat in op verzoek van de klant. 9

Service

Goede service

L.j. Moesker

Koopsom plus WOZ waarde opgevraagd. Ik verwacht dan ook het perceeloppervlak te krijgen als kadasterdata. Helaas krijg ik geen kadasterdata maar Gemeente data, wat ook kostenloos had gekund.... Koopsom plus WOZ waarde opgevraagd. Ik verwacht dan ook het perceeloppervlak te krijgen als kadasterdata. Helaas krijg ik geen kadasterdata maar Gemeente data, wat ook kostenloos had gekund. Weggegooid geld, jammer.

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Allereerst vinden wij het erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het geleverde product. Echter zien wij met dit opgegeven e-mailadres ook geen bestelling.
Wij gaan u direct per e-mail benaderen om de data conform de wens, aan u uit te leveren.
Kadasterdata klantcontact