Pjotr49

KadasterDAADKRACHT

Uw ervaring

Ondanks het feit dat ik eigenlijk TE vroeg al DATA wilde ontvangen, heeft men toch (klantgerichtheid!) "via een andere weg dan gebruikelijk" snel naar een oplossing gezocht én gevonden: "Chapeau!"

Aumund Holding BV

Zeer tevreden

snelheid

Opvragen eigendomsinformatie.

Uw ervaring

On line opvragen is eenvoudig. Kreeg wel een technische foutmelding en daarbij was het niet geheel duidelijk dat er in het weekend geen support verleend werd. Maandag daarna zeer snel opgelost en... On line opvragen is eenvoudig. Kreeg wel een technische foutmelding en daarbij was het niet geheel duidelijk dat er in het weekend geen support verleend werd. Maandag daarna zeer snel opgelost en informatie gekregen.

Kaart is vervormd.

Uw ervaring

Kaart op A0 formaat besteld. Nu blijken de verhoudingen van de kaart niet te kloppen. Op de kaart is bijvoorbeeld een zijde van het perceel langer dan een andere zijde, terwijl dit in werkelijkheid... Kaart op A0 formaat besteld. Nu blijken de verhoudingen van de kaart niet te kloppen. Op de kaart is bijvoorbeeld een zijde van het perceel langer dan een andere zijde, terwijl dit in werkelijkheid en bij andere referentiesites zoals ruimtelijkeplannen.nl en RVO.nl (ministerie van economische zaken) juist andersom is. Waardeloos!

Geachte heer/mevrouw,
Allereerst bedankt voor uw bestelling bij Kadaserdata.
Geachte heer/mevrouw,
Allereerst bedankt voor uw bestelling bij Kadaserdata.
Uiteraard vinden wij het uitermate vervelend dat u niet tevreden bent over de geleverde kaart op A0-formaat. Wij willen dit uiteraard voor u gaan uitzoeken.
Een van onze medewerkers neemt vandaag nog per e-mail contact met u op.
Kadasterdata klantcontact

Martine Guns

Prima gehollpen

Super dienstverlening

Aanvraag digitale kaart

Uw ervaring

Zeer nette en vlotte afhandeling van de vragen en de levering van het product. Zeer klantvriendelijk

Ron Bartels

Dezelfde info als Kadaster, maar dan 6x duurder.

Uw ervaring

Kwam na eerder gebruik van het echte Kadaster via Google op deze site en kocht in een vlaag van verstandsverbijstering een Koopsommenoverzicht voor €14,95 terwijl dit bij het Kadaster €2,50 kost.

Geachte heer/mevrouw,
In het koopsommenoverzicht van Kadasterdata zitten ook de historische koopsommen verwerkt. Dit is bij een andere partij, niet het geval.
Op onze website communiceren...
Geachte heer/mevrouw,
Op onze website communiceren wij heel duidelijk wat de kosten zijn per product.
Kadasterdata klantcontact.

Opvragen documenten.

Uw ervaring

Heel snel een terugkoppeling ontvangen van documenten die niet meegeleverd waren.
En als nog in de mail als bijlage toegevoegd.
Super service!

Jan Braber

Kaart met metagegevens.

Uw ervaring

Jazeker, sterke punten. De geleverde kaart voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Na mailcontact met support heeft de medewerker een eerdere versie boven water gehaald, waar ik prima mee uit de... Jazeker, sterke punten. De geleverde kaart voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Na mailcontact met support heeft de medewerker een eerdere versie boven water gehaald, waar ik prima mee uit de voeten kan. Top 👍

Stephan

Niet genoeg onderbouwing.

Uw ervaring

Ik heb het woningwaarde rapport opgevraagd. Achteraf gezien spijt. Het rapport biedt te weinig onderbouwing in mijn ogen.
Er worden slechts drie referentiepanden gebruikt en daar wordt 25...
Er worden slechts drie referentiepanden gebruikt en daar wordt 25 euro voor gevraagd... Bizar

Geachte heer/mevrouw,
Wat vinden het uiteraard erg jammer dat u achteraf spijt heeft van het opvragen van het woningwaarderapport. We hebben het rapport bekeken en zien dat alle informatie zoals aangegeven staat bij de productinformatie, in het rapport verwerkt is. Het rapport is volledig.
Wij geven bij de productinformatie aan dat u 3 referentiepanden geleverd krijgt, u had dit dus van te voren in kunnen zien.
De kosten voor het woningwaarderapport bedragen a € 25,-. Hiervoor krijgt u niet alleen de 3 referentiepanden maar ook:
* Uittreksel van de eigendomsakte
* Uittreksel van de hypotheekakte
* De modelmatige woningwaarde
* De kadastrale kaart
* Waardetrends in de gemeente en provincie
* Woninggegevens zoals bouwjaar,woningtype,inhoud en oppervlakte
Wij zullen u als service per e-mail wat extra referentiepanden doen toekomen.
Kadasterdata klantcontact