Fokko Heida

Goede en snelle levering/service zaterdag wandelschoenen besteld, dinsdag al binnen.

Snelle bezorging en over het verloop van de bestelling goed geinformeerd.

Gewoon Goed!

Gewoon goed!

Sandra Mars

Goed en duidelijk

Snelle levering .
Eerst in de winkel (Leerentveld Zwolle) de schoenen gepast,kleur/maat was niet op voorraad en moest dus besteld worden.
Bestellen zou 2 a 3 weken duren .Na 2 weken de...
Snelle levering .
Bestellen zou 2 a 3 weken duren .Na 2 weken de schoenen afbesteld want ik zag de schoenen op de site van Kampeermeester staan en had de schoenen met de gewenste kleur/maat binnen 2 dagen aan huis bezorgd en ook nog goedkoper.

Paul

Snelle en correcte levering....

BGM

Zeer snel schoenen geleverd (met 1 dag), waar ik bij een ander bedrijf al tijden op zat te wachten.

De snelheid tussen bestellen en ontvangen overtrof mijn verwachting.
En het juiste product in prima staat geleverd.
Pluim!

Ik kon niet zo vinden of het pakket op het afleverpunt al was, daar ben ik op de gok heen gelopen.

Ron

Goede ervaring

Snel en goedkoop

Reactie Kampeermeester.nl:

dank je wel! We "zien" je graag terug.

luuk

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan

snelle levering
vriendelijk aan de telefoon

geen verbeterpunten

Reactie Kampeermeester.nl:

Dank je wel! Veel plezier van de Meindl schoenen en graag tot een volgende keer.

Netjes

Reactie Kampeermeester.nl:

Dank je wel, veel plezier van de backpack!

Artikel werd snel geleverd alleen was erg rommelig ingepakt, Bergstein laarsjes miste 1 binnenzool. Ivm met herfstvakantie laarsjes nodig en maar zelf het ontbrekende zooltje gekocht. Dit was de... Artikel werd snel geleverd alleen was erg rommelig ingepakt, Bergstein laarsjes miste 1 binnenzool. Ivm met herfstvakantie laarsjes nodig en maar zelf het ontbrekende zooltje gekocht. Dit was de laatste aankoop geweest.

Zie bovenstaande!

Reactie Kampeermeester.nl:

Wat vervelend! Onze excuses. We nemen vandaag nog contact met je op.