Duidelijke website, goed order process en keuze uit bezorg dienst.

Reactie Kampeermeester.nl:

Graag tot een volgende keer & bedankt voor jouw positieve reactie!

Lebens

Osprey rugzak

Reactie Kampeermeester.nl:

Veel plezier van de Osprey rugzak!

MT

Prima en informatieve website waar ik snel kon vinden wat ik zocht. Vlotte afhandeling van de bestelling en perfect geleverd.

Goede en informatieve website, vlotte afhandeling van bestelprocedure en uiteindelijk perfect bezorgd.

Vooral zo doorgaan en probeer uw assortiment zo breed mogelijk te maken.

Reactie Kampeermeester.nl:

Bedankt voor jouw positieve reactie, daar zijn we altijd erg blij mee! Veel plezier met de Petzl hoofdlamp!

Reactie Kampeermeester.nl:

Bedankt voor de bestelling en jouw positieve beoordeling. Veel plezier van de Meindl wandelschoenen!

Stefanie Schreurs

Ik had de zondag besteld en op dinsdag was het in huis. Kreeg een melding van wanneer het was verzonden en aan zou komen, erg handig!

goede communicatie over de verzending, je weet waar je aan toe bent.

Reactie Kampeermeester.nl:

Bedankt voor je leuke en positieve feedback, altijd fijn om te horen! Veel plezier van de Osprey rugzak!

Casper Baas

Snelle verzending. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke beschrijving product.
Minpunt: Bij aanschaf van een backpack zat de zwarte veiligheidslabel nog vast aan de tas.

Bij aanschaf van een backpack zat de zwarte veiligheidslabel nog vast aan de tas. Deze heb ik bij een kledingwinkel in ons dorp moeten verwijderen.

Reactie Kampeermeester.nl:

Bedankt voor de bestelling en jouw positieve feedback. Echter onze excuses voor het ongemak van de winkelbeveiliging, jammer dat je dat extra werk heeft opgeleverd. We wensen je veel plezier van de... Bedankt voor de bestelling en jouw positieve feedback. Echter onze excuses voor het ongemak van de winkelbeveiliging, jammer dat je dat extra werk heeft opgeleverd. We wensen je veel plezier van de rugzak!

Snelle levering!

Hele snelle levering.

Snel, adequaat, heldere informatievoorziening en concurrerende prijsstelling

Prijs

N.v.t.

Reactie Kampeermeester.nl:

Bedankt voor de positieve feedback! Veel plezier van de aankoop en graag tot ziens!

Prima, levering via DPD bijzonder traag.

Reactie Kampeermeester.nl:

Bedankt voor jouw bestelling en de feedback. Gelukkig ben je tevreden met ons en de rugzak, maar wel jammer dat de levering was vertraagd. We zullen dit oppakken met de bezorgdienst. Nogmaals veel... Bedankt voor jouw bestelling en de feedback. Gelukkig ben je tevreden met ons en de rugzak, maar wel jammer dat de levering was vertraagd. We zullen dit oppakken met de bezorgdienst. Nogmaals veel plezier van de rugzak!

Besteld en volgende dag al geleverd

Reactie Kampeermeester.nl:

Véél plezier van de wandelschoenen & graag tot een volgende keer!