Eerste keer dat ik hier bestel. Tevreden!

Duidelijke voorraadinformatie. Snelle bezorging.

Niet direct iets.

Crushable hoed bestel en keurig op tijd ontvangen vooral de verpakking was erg goed keurige doos speciaal voor hoeden

Bij veel bedrijven wordt er nog sneller geleverd, vandaag voor 18.00 uur besteld , morgen bezorgd, dat is bij jullie niet het geval er gaat een werkdag overheen . Verder geen kritiek

Hervromd Zuidwolde

Prima service! zoals ik het graag zie!

Blij met een mooie korting die ons aangeboden werd voor ons project in Afrika, nogmaals dank!

Prima, snel en goedkoop. Assortiment van Bever is beter.

Moonen

Wij hebben 2 stoelen besteld en dat is prima gegaan

nee

nee

breedte assortiment

Duidelijke website, goede voetenmeettabel voor de Teva's, daardoor niet onnodig extra maten hoeven bestellen. Snelle en duidelijke kevering: tot binnen het uur werd de levertijd gecommuniceerd!

Prima!

Prima website, keuze en kooptraject

Geen diensten doen met DPD pakketservice! Ze zijn onbetrouwbaar en hebben een slechte bezorgservice met weinig keuze voor aflevertijden/dagen/lokaties

Sven Cooler

Snelste levering die ik kon vinden. Vriendelijke klantenservice. Zou ze zeker aanraden!

Celena

Fjallraven tas besteld, supersnelle levering! Kreeg gelijk mail met track en trace en de volgende dag al een sms dat bezorger onderweg was

vanaf het eerste moment dat je zo goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Toppie!