Bax

Bedrijf prima

Simpel bestellen

Slechte service van dpd pakketservice, konden mijn adres niet vinden, na mijn telefoontje geen enkele service, poging om te helpen. Bleek niet eerlijk te woord gestaan te zijn toen ik het pakket... Slechte service van dpd pakketservice, konden mijn adres niet vinden, na mijn telefoontje geen enkele service, poging om te helpen. Bleek niet eerlijk te woord gestaan te zijn toen ik het pakket dagen later op het depot ging halen.
slechte ervaring dus!

Slecht

heb ze niet

heb wat besteld en nog niks ontvangen zou achteraf betallen maar tot nu toe niks ontvangen

Reactie Kampeermeester.nl:

Geachte heer,
Geachte heer,
U heeft tijdens het bestelling aangeven dat u via overboeking wenst te betalen en hierbij is het zo dat de de bestelling verstuurd wordt na ontvangst van de betaling. Dit staat ook aangeven in de winkelwagen tijdens het betaalproces. U heeft ook een email gehad met de bankgegevens. Zodra wij de betaling ontvangen hebben kunnen wij de bestelling versturen.
Wij betreuren het dat er enige onduidelijkheid is ontstaan over de bestelwijze en dit in een negatieve beoordeling van u resulteert.
Mocht u nog vragen hebben over u bestelling de voortgang hierover dan vernemen wij dit graag.

Prima: vooral dat mijn schoenmaat leverbaar is.

kan schoenmaat bestellen die volgens veel andere sites niet gemaakt wordt

Marieke

In orde. Alleen jammer dat de aangeboden kortingsbon verdwenen was nadat ik opgezocht had wat er bij één van de bedrijven te koop was en of er olnine gekocht kon worden...

Eerste keer bij hun gekocht. Perfecte service.

Snel geleverd, helemaal prima!

Doen wat er wordt afgesproken

Prima prijzen en snelle levering.

Prima prijzen en snelle levering.

Ga zo door!

Goede en snelle service.