Kampeermeester.nl

Alles vlot en keurig afgehandeld

Alles vlot en keurig afgehandeld

William van den Berg

Zeer positief.
Duidelijke website en snelle levering.

Prijs was zeer scherp

Goed georganiseerd bedrijf. scherpe prijs. vlotte afhandeling

goed georganiseerd bedrijf. scherpe prijs. vlotte afhandeling

Wilfred

Prima in orde

prima verpakking, zelfs met retourformulier

WillemP

golbach

Fijn dat er inderdaad SNEL geleverd is

*Mogelijkheid om zelf te kiezen waar en hoe er geleverd wordt, pakket werd 2de keer aangeboden! Prima

OP dit moment geen

Snelle en duidelijke levering

Snelle en duidelijke levering

fuifke

Heel goed

Ik zocht informatie over de afmetingen van een bepaalde rugzak. Online waren die nergens te vinden, ook niet op de website van de fabrikant. Waar andere verkopers mij doorverwezen naar de website... Ik zocht informatie over de afmetingen van een bepaalde rugzak. Online waren die nergens te vinden, ook niet op de website van de fabrikant. Waar andere verkopers mij doorverwezen naar de website van de fabrikant kreeg ik van kampeermeester snel een antwoord met daarin de exacte afmetingen. Super!

2 matjes gekocht

Ik had toevallig bij 2 verschillende kampeerwebshops een bestelling gedaan, beide gebruiken bij het betalen een andere naam. Buckaroo? Heel verwarrend, zeker als je er 2 achter elkaar doet. Ik... Ik had toevallig bij 2 verschillende kampeerwebshops een bestelling gedaan, beide gebruiken bij het betalen een andere naam. Buckaroo? Heel verwarrend, zeker als je er 2 achter elkaar doet. Ik betaal namelijk niet aan Buckaroo, maar aan de Kampeermeester.