Marcel Stringer

Bennie Van wietmarschen

Duidelijke webshop

Elly Van der Meer

Helemaal prima

Communicatie en flexibiliteit in levering.

Danielle Koudstaal

Prima - bureau is mooi, afspraken goed nagekomen

montage service is erg fijn

Colin Tammer

Mijn levering moest verplaatst worden naar een dag later, hier kreeg ik snel antwoord op via mail en was meteen geregeld.

Monteurs hier hebben het bureau erg snel in elkaar gezet en dat...

Monteurs hier hebben het bureau erg snel in elkaar gezet en dat zonder rotzooi van het boren van het gat.

Erg tevreden over dit bedrijf en haar service!

Communicatie
Service

G de Bruijn

Ok

Geen overbodige info

Durf & Zijn Coaching en Loopbaanadvies

Twee kantoortafels besteld waarbij de vragen die ik vooraf had heel vlot zijn behandeld. Er werd direct een leverdatum ingepland en op die datum zijn de tafels in de ochtend bezorgd en door de... Twee kantoortafels besteld waarbij de vragen die ik vooraf had heel vlot zijn behandeld. Er werd direct een leverdatum ingepland en op die datum zijn de tafels in de ochtend bezorgd en door de chauffeurs gemonteerd en op de eerste etage geplaatst. De kantoortafels zijn helemaal wat we zochten, erg mooi!

Goede klantenservice, vlotte levering keurig volgens afspraak. Zeer mooie kantoortafels.

Frank

Top

Kant en klaar afgeleverd

Ron

Zeer positief

Snelle levering. Goede communicatie. Monteur was zeer meedenkend, vakkundige montage en werkt netjes. Kabelgoot bureau bleek niet passend; direct omgeruild en snel nageleverd.