Gemeente Amsterdam

Akoestische schermen besteld voor tijdelijke kantoorinrichting.

Erg flexibel, maatwerk was mogelijk, snelle levering (sneller dan was aangegeven).

Patricia

De website is over het algemeen duidelijk. Alleen miste ik de mogelijkheid om de kleuren van het blad te kunnen bekijken. Namen zijn dan toch wat nietszeggend zonder een voorbeeld.
Verder...
Verder duidelijke communicatie en prima levertijd. De heren die de archiefkast kwamen bezorgen waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Zij namen zelfs onze oude kapotte kast mee wat ij enorm waardeerden!
Al met al, een hele prettige ervaring en zou er zeker opnieuw bestellen.

Communicatie, prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijkheid en professionaliteit.

De website is heel toegankelijk. Het was ook erg prettig om via kanaal te kunnen chatten voor het opvragen van extra informatie. Het is alleen jammer dat mijn bestelling niet volledig is... De website is heel toegankelijk. Het was ook erg prettig om via kanaal te kunnen chatten voor het opvragen van extra informatie. Het is alleen jammer dat mijn bestelling niet volledig is doorgenomen, waardoor wij niet de stoel kregen die wij hadden besteld. Ondanks deze ervaring zijn wij wel positief.

De stoelen werden afgeleverd door twee personen die zeer dienstverlenend waren. Op het moment dat wij constateerden dat één stoel niet conform de bestelling was geleverd, werd er direct door hun... De stoelen werden afgeleverd door twee personen die zeer dienstverlenend waren. Op het moment dat wij constateerden dat één stoel niet conform de bestelling was geleverd, werd er direct door hun contact gezocht met het kantoor. Daarbij is direct geregeld dat de stoel opnieuw besteld zou gaan worden. De "verkeerde" stoel werd achtergelaten. Deze kan worden gebruikt totdat de goede stoel binnenkomen. Erg netjes!

Levering duurde vrij lang (maar was gecommuniceerd via site) en exacte leverdatum/tijd werd, ondanks dat ik daar apart een mail over heb gestuurd, toch níet gecommuniceerd met mij, waardoor de... Levering duurde vrij lang (maar was gecommuniceerd via site) en exacte leverdatum/tijd werd, ondanks dat ik daar apart een mail over heb gestuurd, toch níet gecommuniceerd met mij, waardoor de levering nog een dag vertraagd werd. Als ik zó veel geld spendeer bij een bedrijf, moet dit echt beter geregeld zijn.
De levering zelf was ok. Kast is netjes geplaatst en legborden geïnstalleerd. Eén van de bezorgers leek me erg onervaren, wat niet erg is.

Vriendelijke, behulpzame servicemedewerkers, zowel aan de telefoon, via mail en de bezorgers

Atama Solar Energy

Goede ervaring, snelle levering en fijne communicatie.

goede communicatie

Damco Amsterdam

Prima geregeld, vlot, compleet.

Afgezoien van een goede prijs, voor naar nu blijkt prima stoelen, en de communicatie was prima geregeld.

Goed.

Stoel werd binnen de afgesproken termijn geleverd en stond afgemonteerd voor de deur.

Inaxtion BV

Mooie tafel en barkrukken, helaas heel onprofessioneel in elkaar gezet dus veel beschadigingen.
Hebben de fotos vandaag doorgemaild naar jullie.

Op zich prima echter montage wel erg slordig. Schroeven ziten schots en scheef of zitten er maar half in. Volgende keer ook stickerverwijderaar meegeven. De stickers zitten er nog op en zijn er erg... Op zich prima echter montage wel erg slordig. Schroeven ziten schots en scheef of zitten er maar half in. Volgende keer ook stickerverwijderaar meegeven. De stickers zitten er nog op en zijn er erg lastig af te halen. Als jullie zo in een zakelijke omgeving monteren kunnen jullie terugkomen.

Personeel aardig.

R van Eiter

Ik werd heel goed geholpen door vriendelijke medewerkers.