Prettig contact, zeker met de mannen die de meubels kwamen brengen, ondanks dat de kasten niet door de trap naar boven pasten.

Communicatie

Duidelijke site
snelle levering
goede kwaliteit

snelle levering

afspraken nakomen

De service op zich goed echter de communicatie over de opvolging van de vervanging van het blad dat beschadigd is geleverd laat te wensen over.

Levering heeft keurig op afgesproken datum plaatsgevonden.

Enige verbeterpuntje zou voor mij kunnen zijn iets uitgebreidere informatie over de levering, bijv Uitstekende informatie op een vraag voorafgaand aan de bestelling en keurige levering.
door het noemen van ochtend/middag etc

Recratie De Klockelear

Bestelling gedaan op 20 dec 2018 levering half jan 2019 na een telefoontje zijn ze vergeten te bestellen moeten nog gemaakt worden 3 weken later 8-feb pas geleverd . inmiddels interieur voor de... Bestelling gedaan op 20 dec 2018 levering half jan 2019 na een telefoontje zijn ze vergeten te bestellen moeten nog gemaakt worden 3 weken later 8-feb pas geleverd . inmiddels interieur voor de recreatiezaal 80 stoelen off aan gevraag bij Horecaworld en bij goosen Rotterdam.

We hebben een tafel gekocht. Deze bevalt uitstekend

Snelheid, korte levertijd

Schitterende service, 2 staantafels gekocht, na montage van de tafels , enkele beschadiging ontdekt, hebben dit onmiddellijk rechtgezet met de levering van een nieuwe staantafel .

Kesseler & Reuvekamp

Top bedrijf