Duidelijke website en goede service. Onlangs nieuwe bureaustoelen besteld en deze werden netjes afgeleverd en op de plek gezet door medewerkers van kantoormeubelen.pro.

Ronald

Ruime keuze in assortiment. Heb de ideale ergonomische bureaustoel en bureau gekocht, heb nu al minder last van mijn rug. Ik raad kantoormeubelen.pro zeker aan!

Kwaliteit producten
assortiment

Maaike

Deskbikes gekocht en nog geen moment spijt gehad van de aankoop. Voel mij een stuk fitter en kantoormeubelen.pro heeft mij geholpen om de juiste hoogte in te stellen om de juiste houding te houden.... Deskbikes gekocht en nog geen moment spijt gehad van de aankoop. Voel mij een stuk fitter en kantoormeubelen.pro heeft mij geholpen om de juiste hoogte in te stellen om de juiste houding te houden. Dus Kwaliteit producten en Service.

Service
Kwaliteit

Rens

Superkwaliteit van meubelen, de keuze is ruim. Ga zeker weer meubelen bestellen bij kantoormeubelen.pro

Assortiment
kwaliteit

Johan

Ruim assortiment, goede kwaliteit! Het wordt zelfs bij levering gemonteerd zonder extra kosten.

Service
Kwaliteit

Bart

Fijn contact, duidelijke website en goede levering.

Kwaliteit en prijsverhouding

Penisprikkel

Leuk

Accuraat en vriendelijk

idem: accuraat en vriendelijk

Jessica

Goede meubels en goede service.

Snelle levering en alles wordt in elkaar gezet voor je

Goede, duidelijke website. Bureaustoel is van goede kwaliteit.
Goede, duidelijke website. Bureaustoel is van goede kwaliteit.
De kennismaking met uw medewerker zowel telefonisch als per e-mail was in eerste instantie wel erg familiair. Ik ben directeur geweest van een beroepsopleiding, maar onze leerlingen leerden wel correct en beleefd te zijn tegenover klanten.
De stoel werd 'kaal' afgeleverd, dus zonder verpakking of bescherming van een plastic omhulsel. Bovendien mis een ik een gebruiksaanwijzing.

zie boven