Lotte

Fijn bedrijf, snel geleverd en een goede communicatie!

Owlin

Los van een scherpe prijs heeft Kantoormeubelen PRO ons vooral blij gemaakt met een goede service.

Snelle reactietijd op vragen, nette service

Petra Brown

Topservice, snel en vriendelijk!

Toen wij onze bestelling op het laatste moment aan wilden passen naar een ander product, hebben zij zich heel flexibel opgesteld en was ons verzoek mogelijk, zonder problemen.

M Post

Bezoek aan bedrijf: ik werd heel vriendelijk ontvangen. De verkoper was erg behulpzaam.
De latere communicatie per mail verliep heel vlot.
De bezorging en montage was zoals afgesproken....
De latere communicatie per mail verliep heel vlot.
De bezorging en montage was zoals afgesproken.
Voor alles: mijn complimenten

Henk

Onlangs een bestelling geplaatst, levering werd zeer snel gedaan en door de monteurs gemonteerd.
Ik bestel zeker vaker producten van kantoormeubelen.pro!

Monteurs die de producten monteren
Service
Kwaliteit

Bestelling en betaling liep soepel, orderbevestiging werd helaas niet per e-mail verzonden waardoor ook de levertijd niet automatisch werd gecommuniceerd. Hiervoor moest een aparte mail worden... Bestelling en betaling liep soepel, orderbevestiging werd helaas niet per e-mail verzonden waardoor ook de levertijd niet automatisch werd gecommuniceerd. Hiervoor moest een aparte mail worden verstuurd waarop overigens snel en adequaat op werd gereageerd. Levering en plaatsing verliep probleemloos.

Overzichtelijke site, makkelijke bestelling en prima levering.

Bureau werd niet alleen afgeleverd, maar ook nog eens in elkaar gezet!

Prima. Goede snelle reactie tijd op mail en telefoon. Prima levering met in elkaar zet service.

Bart

Erg tevreden

Duidelijke website en afhandeling.

Mieke

Ik heb een zit sta bureau aangeschaft bij Kantoormeubelen. Zeer tevreden over de snelle levering en het bureau was snel gemonteerd.

Snelle levering en montage.
Nette afhandeling van de order.