Sem

Heb hier twee deskbikes aangeschaft. Mooie producten die geheel geinstalleerd worden door monteurs

Volledige montage

Vera

3-tal groene deskbikes aangeschaft. Levering, installatie en informatie voorziening waren goed! Ondanks dat de deskbike een nieuw product is kon kantoormeubelen.pro ons een goede uitleg geven over... 3-tal groene deskbikes aangeschaft. Levering, installatie en informatie voorziening waren goed! Ondanks dat de deskbike een nieuw product is kon kantoormeubelen.pro ons een goede uitleg geven over het product. Waardoor wij er gelijk goed mee aan het werk konden gaan.

Levering, installatie en voorgang van de order werd goed gecommuniceerd.
Ze bezitten veel kennis van producten.

Bart

Toch de stap genomen om een deskbike aan te schaffen. De eerste ervaringen zijn werkelijk waar fantastisch. Het werkt zeer prettig en je beweegt ook nog eens voldoende. Wat je allemaal kunt aflezen... Toch de stap genomen om een deskbike aan te schaffen. De eerste ervaringen zijn werkelijk waar fantastisch. Het werkt zeer prettig en je beweegt ook nog eens voldoende. Wat je allemaal kunt aflezen op het scherm(calorieën, afstand, tijd) Ook de levering en montage van Kantoormeubelen.pro waren super. Echt een goede investering, zeker een aanrader!!

Fijn contact en duidelijke website. Afhandeling prima en alles werd netjes bij ons op locatie gemonteerd.

Doen wat ze zeggen.

M. Bucx, The Hague Process on Refugees and Migration

Bij ons op kantoor hadden we een nieuw bureau nodig dat electrisch in hoogte verstelbaar is. Na wat zoeken via internet kwam al gauw naar voren dat Ikea een mooi bureau had en in eerste instantie... Bij ons op kantoor hadden we een nieuw bureau nodig dat electrisch in hoogte verstelbaar is. Na wat zoeken via internet kwam al gauw naar voren dat Ikea een mooi bureau had en in eerste instantie leek dit bureau goedkoper te zijn dan die van Kantoormeubelen.PRO ....

MAAR: bij Ikea kwamen er nog bezorg- en installatiekosten bij én het Ikea bureau had geen memory functies waarmee verschillende hoogtes van het bureau kunnen worden opgeslagen en er makkelijk tussen deze hoogtes kan worden gewisseld.

Al met al was het bureau van Kantoormeubelen.PRO goedkoper én beter (want memory functie). Daarnaast is de klantenservice perfect geregeld en is de aflevering van het bureau helemaal soepel verlopen. Aanrader!

Erg goede dienstverlening zowel per telefoon als per e-mail. Goede prijzen (want incl. bezorging en installatie) én kwaliteit

Goed mee te communiceren, vlotte reactie, doen wat ze zeggen en leveren op tijd en geinstalleerd!

heerlijk dat het product geleverd en geinstalleerd op zijn plaats wordt gezet!

Snel en adequaat

Goede informatie en snelheid van handelen

Jeugdwerk Nederland Maassluis hoofdkantoor

Keurige service en personeel, op tijd geleverd en gemonteerd. Volgende bestelling zal zeker weer zijn bij deze ondernemer.

Vr grt Jeugdwerk Nederland.

Red Hand Translations

Snel geleverd en binnen no time professioneel gemonteerd bij mij thuis. De deskbike voelt mooi stevig aan en heeft een breed zadel waardoor ik onbeperkt erop kan zitten zonder dat het oncomfortabel... Snel geleverd en binnen no time professioneel gemonteerd bij mij thuis. De deskbike voelt mooi stevig aan en heeft een breed zadel waardoor ik onbeperkt erop kan zitten zonder dat het oncomfortabel wordt. Zeer tevreden.

Vriendelijke en snelle service
Degelijke constructie van de deskbike
Bijbehorende app makkelijk te vinden

NControl BV

Kantinestoelen en Ladeblokken besteld bij Kantoormeubelen.pro.

Zeer klantvriendelijk. Snelle reacties en nette aflevering!