Kantoormiddelen

Prima. Snelle levering en netjes kant klaar op de plek geplaatst.

Boekhoudkantoor Bilanco

Topservice aan een uitstekende prijs!

Topservice aan een uitstekende prijs! Ik had een vergadertafel besteld en enkele dagen later werd ik al gecontacteerd om de leveringsdatum te melden. Toen de mensen van KantoormeubelenPro in België... Topservice aan een uitstekende prijs! Ik had een vergadertafel besteld en enkele dagen later werd ik al gecontacteerd om de leveringsdatum te melden. Toen de mensen van KantoormeubelenPro in België aankwamen werd niet alleen de vergadertafel geleverd maar ook gemonteerd. Echt een topservice!

Zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn

Toegankelijke website, levering volgens afspraak en snelle en nette montage bij levering.

Yvonne

Topper

Kantoormeubelen PRO te Enschede is een bijzonder fijne zaak om iets bij te kopen. Zeer klantvriendelijk, goede communicatie, beloftes worden nagekomen. Een aanrader!

Drukkerij De Bink bv

Clubfauteuils

North Sea Jazz club

Aanschaf barkrukken en tafel onderstellen

Zeer goede en vlotte service, mijn eerste ervaring met dit bedrijf maar zeker niet mijn laatste.

Tristan - Van Ons BV

Prima webshop

Kantinestoelen besteld bij KantoormeubelenPRO. Goede prijs, goede levering. Niets op aan te merken!

Saab van Aalderen

Prima bedrijf

Onlangs 8 stoelen besteld. De communicatie verliep heel soepel en er is snel geleverd zonder extra bezorgkosten. Prima service!

De Tuin In

Levering bureau

Perfecte service waarbij het bureau op de plek zelf gemonteerd wordt. Alles wordt nadien netjes opgeruimd en achter gelaten. Super tevreden!

Zeer goed

Alles correct en netjes geleverd en afgehandeld.