Online melding na aflevering
Nakomen aflevertijd
Reactiesnelheid op aanvraag
Geschikt voertuig voor zending
Vriendelijkheid medewerker

Uitstekende, klantvriendelijke, efficiënte en meedenkende organisatie!

Jazeker: snel en accuraat en bijzonder betrouwbaar

Geen verbeterpunten

Prima en snelle afhandeling

Snelle reactie tijd

De website vond ik iets minder overzichtelijk

Berendina Bakker

Fantastisch!

Alles was gewoon goed

Heel erg goed

gewoon helemaal geweldig

Snel, vriendelijk en secuur.

Snel, vriendelijk en secuur.

Bij alle opdrachten die we met kappa gedaan hebben is er slechts 1 levering mis gegaan. Dat kon helaas niet op het moment zelf opgelost worden (bereikbaarheid in weekend kan beter!) maar werd keurig... Bij alle opdrachten die we met kappa gedaan hebben is er slechts 1 levering mis gegaan. Dat kon helaas niet op het moment zelf opgelost worden (bereikbaarheid in weekend kan beter!) maar werd keurig verrekend met de volgende opdracht. Vandaag dat we nog steeds met jullie werken. tweede punt is dat jullie in amsterdam niet altijd de goedkoopste zijn. De fietskoerier tarieven liggen wat hoger. Daarom doen we alleen groetere pakketjes bij jullie.

J.P. van Eesteren B.V.

Een koerier waarop je kan vertrouwen met vriendelijke medewerkers.

Wendy Onstenk, Erasmus MC afdeling interne oncologie

Hele goede en enkel positieve ervaringen ten aanzien van aanmeldingen, leveringen en communicatie.

Zendingen worden altijd volgens afspraak opgehaald en geleverd. Medewerkers zijn betrokken en welwillend om mee te denken over oplossingen voor mogelijke problemen, samenwerking verloopt soepel en... Zendingen worden altijd volgens afspraak opgehaald en geleverd. Medewerkers zijn betrokken en welwillend om mee te denken over oplossingen voor mogelijke problemen, samenwerking verloopt soepel en prettig. Ik ben zeer positief over Kappa Koeriers en heb hen al meerdere malen aanbevolen.

Goed, snel en alle benodigde informatie aanwezig op de website