heer/mevrouw Warmerdam

Zeer goed positief

Snelle en keurige verzending en netjes ingepakt

Jolanda van Nieuwenhoven

Zeer goed.

De oorbellen die ik besteld had waren verpakt in mooi kadopapier met een feestelijke strik erop.

Rob van Tongeren

Na een eerdere positieve ervaring in de winkel te Kampen, hier weer naar toe gegaan. Prettig geholpen door Hettie Visser bij de keuze van twee BTB armbanden! Het was druk in de winkel maar ze heeft... Na een eerdere positieve ervaring in de winkel te Kampen, hier weer naar toe gegaan. Prettig geholpen door Hettie Visser bij de keuze van twee BTB armbanden! Het was druk in de winkel maar ze heeft de tijd genomen om armbanden te passen en bekijken.
Netjes in doosje en mooi ingepakt!
Zeer tevreden!!!

Vriendelijk personeel en goed advies.

heer/mevrouw Verspagen

Zeer positief

Was feestelijk ingepakt. Een echte verassing, al was het voor mij zelf.

Mevr Vaessen

Zeer goed

Snelle goede levering, mooi verpakt . Top in orde.

mevrouw Goorhorst

Goede ervaring, ik kreeg een product wat ik niet had besteld. Na een telefoontje werd het razendsnel opgelost, heb het teruggestuurd en drie dagen later had ik het juist bestelde in de bus.

netjes aan de telefoon. keurige afhandeling.

heer/mevrouw Anker

snelle levering

heer/mevrouw Klein Gunnewiek

Ik heb gebeld naar de locatie Urk gebaseerd op de voorraadpositie online en deze mevrouw heeft meteen mijn gewenste horloge apart gelegd, zodat ik de bestelling kon voltooien online en binnen een... Ik heb gebeld naar de locatie Urk gebaseerd op de voorraadpositie online en deze mevrouw heeft meteen mijn gewenste horloge apart gelegd, zodat ik de bestelling kon voltooien online en binnen een paar dagen was het horloge per post thuis geleverd in gratis cadeau papier. Erg fijn dat het zo snel geregeld kon worden!

Snel, behulpzaam, vriendelijk.

Ik heb een vrij dure ring gekocht in de winkel. Maar toen ik binnen kwam werd ik snauwt geholpen. Door een vrouw die ook een ander meisje hielp. Toen ik vroeg of ik een ring mocht passen werden ze... Ik heb een vrij dure ring gekocht in de winkel. Maar toen ik binnen kwam werd ik snauwt geholpen. Door een vrouw die ook een ander meisje hielp. Toen ik vroeg of ik een ring mocht passen werden ze nog net niet naar me toe gegooid. Toen ik vroeg of ik de ring mocht afrekenen waren ze opeens wel heel lief.

Wel ben ik erg blij met de ring die ik heb gekocht.

Reactie Kaptijn juweliers online:

Geachte mevrouw, Ik schrik een beetje van uw reactie. Allereerst mijn excuses dat u op een nogal lompe manier bent geholpen. Dit spijt ons zeer! Zou u contact met ons op willen nemen zodat ik kan... Geachte mevrouw, Ik schrik een beetje van uw reactie. Allereerst mijn excuses dat u op een nogal lompe manier bent geholpen. Dit spijt ons zeer! Zou u contact met ons op willen nemen zodat ik kan uitzoeken wat hier aan de hand is geweest en wie u heeft geholpen? (mag via mail, telefoon of langskomen in de winkel) We staan juist bekend om, en doen ook alles aan een vriendelijke en klantgerichte benadering.
Op drukke momenten kan het wel eens voorkomen dat onze medewerksters twee klanten tegelijk helpen om iedereen toch zo snel mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard dient dit dan alsnóg te gaan op de manier waar we juist zo trots op zijn waar we om bekend staan.

heer/mevrouw Groenen

Zeer tevreden

Pandorabedel was netjes en veilig verpakt