Hervorragende Qualität. Mitarbeiter sehr freundlich und sehr kompetent!
Simon Westenborg
Stormschade in de Provence in Frankrijk. Vlagen van 115 km per uur. Basistent geen probleem maar boogstok van de comfortluifel compleet ingescheurd en afgebroken. Een belletje naar Karsten...Stormschade in de Provence in Frankrijk. Vlagen van 115 km per uur. Basistent geen probleem maar boogstok van de comfortluifel compleet ingescheurd en afgebroken. Een belletje naar Karsten en, let wel, drie dagen later gearriveerd bij ons op de camping in Bedoin. Werkelijk topservice!!
Egging Emiel
Verkeerde tentstokken ontvangen. Geen retourbon in levering. Retourlabel na bellen per junkmail ontvangen. Feedback formulier al ontvangen voordat ik de juiste stokken heb
W. Dijkstra
Goede service.
Ongeveer 25 jaar geleden heb ik een Karstentent gekocht. Ik heb er niet elk jaar mee gekampeerd, maar toch wel heel vaak. De tent is nog steeds fijn en goed. Het zal 9 jaar geleden zijn dat er bij...Ongeveer 25 jaar geleden heb ik een Karstentent gekocht. Ik heb er niet elk jaar mee gekampeerd, maar toch wel heel vaak. De tent is nog steeds fijn en goed. Het zal 9 jaar geleden zijn dat er bij harde wind een stok van de luifel was kromgebogen. De medewerkster vond in uw administratie om welke stok het ging en ik kreeg zo een nieuwe stok mee. Met de belofte de oude op te sturen heb ik stomverbaasd van zoveel service de zaak weer verlaten. Ja, dus betrouwbaar, service gericht en een goed op orde zijnde administratie. Top
J. Bosch
Na telefonisch onderhoud uitstekend geholpen.
Booij j
Gewoon goed.
Maike de Grooth
Compressor besteld via de website. Prima geregeld en snel geleverd.
Prima. Goede info en heldere site
Vokam
Top bedrijf met top producten. Krijgen veel positieve reacties op onze Karsten voortent voor onze Eriba caravan.